НАШИ ХЕРОЈИ: Након евакуације две превремене рођене бебе из Требиња у Београд стигло писмо захвалности

С. М.

уторак, 14. 07. 2020. у 17:04

НАШИ ХЕРОЈИ: Након евакуације две превремене рођене бебе из Требиња у Београд стигло писмо захвалности

ФОТО: Хеликоптерски сервис РС

ЧЛАНОВИ Удружења породица са проблемом стерилитета "Бебе" из Требиња захвалило је Хеликоптерском сервису Републике Српске и пилотима за акцију транспорта у Београд њихових најмлађих суграђана, Василија и Ирини Круљ.

- Изражавамо велики захвалност Хеликотерском сервису и нашим пилотима који стављају на располагање своје људске и техничке ресурсе и помажу у спасавању живота, у нашем случају наших најмлађих. Посебну захвалност упућујемо директору Хеликоптерског сервиса Бобану Кустурићу. Ово је само једна од интервенција Хеликотерског сервиса за помоћ нашим најмлађим суграђанима и на томе смо им неизмерно захвални - наводи се у писму захвалности из овог удружења поводом јучерашње медицинске евакуације превремено рођених беба из Требиња.

ФОТО: Хеликоптерски сервис РС


У саопштењу се наглашава да је ово још један доказ да се само заједничким деловањем може остварити успех.

- Када знамо да нам је 24 часа доступна помоћ Хеликоптерског сервиса Републике Српске у много мањој мери бринемо због могућих компликација које се дешавају у високоризичним трудноћама и код превремено рођених беба. Захваљујући брзој интеревенцији наших пилота, знамо да ће све проћи успешно и с тога још једном велико хвала за наше хероје, истиче се у писму захвалности упућеном Хеликоптерском сервису Српске.

ФОТО: Хеликоптерски сервис РС


Две бебе из Требиња, Василије и Ирина Круљ, које су рођене пре времена у Подгорици, превезене су јуче хеликоптером Хеликоптерског сервиса Републике Српске на Институт за неонаталогију у Београду.

ФОТО: Хеликоптерски сервис РС

Евакуација Василија и Ирине успешно је обављена захваљујући тиму Хеликоптерског сервиса Републике Српске.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)