ДЕТАЉИ НЕСРЕЋЕ У БИЛЕЋИ ГДЕ ЈЕ ЖИВОТ ИЗГУБИО МЛАДИЋ ИЗ ГАЦКА: Страдао од струјног удара

Д.Цураћ

21. 05. 2024. у 05:00

МЛАДИЋ В. Г. из Гацка погинуо је у недељу, око 11.30 у билећком селу Пађени од струјног удара, потврђено је у Полицијској управи Требиње.

ДЕТАЉИ НЕСРЕЋЕ У БИЛЕЋИ ГДЕ ЈЕ ЖИВОТ ИЗГУБИО МЛАДИЋ ИЗ ГАЦКА: Страдао од струјног удара

Д. Цураћ

Полицијска патрола из Билеће је одмах по примању пријаве изашла на лице места ради увиђаја којим је руководио дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва у Требињу и том приликом је утврђено да је до струјног удара дошло због споја радне машине - дизалице и вода високог напона који је био у близини, али несрећни младић није управљао дизалицом.

- Утврђено је да је дизалицом управљао Т. К. када је дошло до споја ове радне машине и вода струје високог напона, што је изазвало струјни удар који је усмртио В. Г. из Гацка - саопштено је у ПУ Требиње.

Према незваничним информацијама, несрећни младић је страдао тако што је Т. К. дизао метални контејнер дизалицом која је нехотично дошла у додир са струјним водом високог напона.

Наређена обдукција тела

У ОКРУЖНОМ јавном тужилаштву у Требињу су догађај квалификовали као кривично дело изазивање опште опасности из члана 394. Кривичног законика Републике Српске, а дежурни тужилац ОЈТ Требиње је наредио обдукцију тела несрећног младића.

У том тренутку контејнер је придржавао В. Г. па се, преко металног контејнера, укључио у струјно коло.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Коментари (0)

ХРВАТСКА - АЛБАНИЈА: Антисрпски скандали, па шок, а онда поново брука и срамота - па два гола!