М:ТЕЛ НА МОСТАРСКОМ САЈМУ ПРИВРЕДЕ: Кључан смо партнер у регионалном повезивању земаља Западног Балкана (ФОТО)

Промо

16. 04. 2024. у 15:29

КОМПАНИЈА м:тел дио је 25. Сајма привреде у Мостару у оквиру којег ће до 20. априла представити најмодернија рјешења за пословне кориснике пред 800 излагача из више од 30 држава свијета.

М:ТЕЛ НА МОСТАРСКОМ САЈМУ ПРИВРЕДЕ: Кључан смо партнер у регионалном повезивању земаља Западног Балкана (ФОТО)

Фото: м:тел ПР

Свечаном отварању овогодишњег Сајма присуствовала је и генерална директорка компаније м:тел Јелена Триван, која је поручила да је м:тел као дио Телеком Србија групе кључан партнер у регионалном повезивању земаља Западног Балкана.

- Када желите сигурну и поуздану услугу, било да сте приватни или пословни корисник, први избор великог дела корисника у земљама регије у којима послујемо јесте управо м:тел, односно Телеком Србија. Изузетно смо задовољни што као највећа српска инвестиција у БиХ бележимо успешне резултате из године у годину, и што корисницима можемо понудити најквалитетнију мрежу и решења која ће њихове бизнисе поставити на светски ниво - рекла је Триван и подсјетила да је м:тел у 2023. години верификован као најбоља мрежа у БиХ од стране два међународна ревизора.

Фото: м:тел ПР

Генерална директорка компаније м:тел Јелена Триван посјетила је и Национални павиљон Србије, гдје је дочекала делегацију коју је предводио предсједник Србије Александар Вучић, а у оквиру којег је 26 компанија из различитих сектора представило своју понуду и могућности регионалног повезивања.

Изложбену поставку компаније м:тел посјетили су Андреј Пленковић, премијер Хрватске која је и земља партнер овогодишњег сајма и Борјана Кришто, предсједавајућа Савјета министара Босне и Херцеговине који су се упознали са пословањем и резултатима м:тел-а.

Фото: м:тел ПР

ИЦТ рјешења по мјери вашег бизниса

У изложбеном дијелу компаније м:тел, који се налази у павиљону 2 Мостарског сајма, посјетиоци ће моћи погледати најновије уређаје водећих брендова телефона и друге опреме, те се кроз Б2Б сусрете упознати са ИЦТ рјешењима м:тел-а као и могућностима њихове имплементације у сопствене бизнисе.

- Фокус Б2Б сусрета са потенцијалним корисницима наших ИЦТ рјешења биће на Смарт хоме и буилдинг рјешењима која су намијењена првенствено инвеститорима који граде нове стамбене објекте и власницима стамбених простора као крајњим корисницима Смарт Хоме рјешења. Радују нас разговори и са представницима локалних заједница којима можемо постати сигуран технолошки партнер кроз Смарт Цитy рјешења, која обједињују надзор комуналне инфраструктуре у једном граду - рекао је Владимир Орловић, директор Сектора за аналитику и продају пословних рјешења компаније м:тел.

Фото: м:тел ПР

Мостарски сајам привреде по броју излагача и посјетилаца, најзначајнија је и највећа сајамска изложба у Босни и Херцеговини.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
РУСИЈА ПОНОВО МЕЊА ДРЖАВНУ ГРАНИЦУ: Одлука ступа на снагу у јануару 2025. године

РУСИЈА ПОНОВО МЕЊА ДРЖАВНУ ГРАНИЦУ: Одлука ступа на снагу у јануару 2025. године

МИНИСТАРСТВО одбране Русије предложило је ажурирање координата, односно промену државне границе у области Балтичког мора, како произилази из нацрта правног акта објављеног на порталу правних информација, преноси РИА Новости.

21. 05. 2024. у 15:25

КО ЈЕ ЦРВЕНИ КОМАНДАНТ? Једини Србин генерал Црвене армије - Лењин му био захвалан, страдао од Стаљинове руке (ФОТО)

КО ЈЕ ЦРВЕНИ КОМАНДАНТ? Једини Србин генерал Црвене армије - Лењин му био захвалан, страдао од Стаљинове руке (ФОТО)

ИСТОРИЈА Совјетског Савеза, светске суперсиле 20. века, упамтила је бројне хероје, борце, официре који су својим јунаштвом и резултатима задивили свет. У периоду када се СССР тек стварао и уздизао, значајан помена био је и допринос једног Србина, Данила Срдића (1896-1937), првог и јединог Србина који је био генерал Црвене армије. Ово је његова прича.

20. 05. 2024. у 11:53

Коментари (0)

ЕКСКЛУЗИВНА ПОНУДА ЗА ЛЕТОВАЊЕ: У понуди егзотична дестинација - ово су цене