РУСКИ ОДГОВОР БЛИНКЕНУ: Шта представља "Путинов пут"?

Novosti online

30. 03. 2023. у 16:18

ПУТ руског председника Владимира Путина јесте пут ка истинској независности и суверенитету, наводи се у коментару и реаговању Амбасаде Руске Федерације у БиХ на оптужбе америчког државног секретара Ентони Блинкена.

РУСКИ ОДГОВОР БЛИНКЕНУ: Шта представља Путинов пут?

Фото: ЕПА/Профимедиа/илустрација

Коментар руске Амбасаде у БиХ преносимо у целости:

Државни секретар САД Ентони Блинкен у свом твиту спомиње пут руског председника Владимира Путина те назива тај пут "ауторитарним". У ствари то јесте пут ка истинској независности и суверенитету. Пут да се постане свесним својих националних и егзистенцијалних интереса. Пут ка разумевању на какав начин их треба бранити.

Ако се крене путем Бајдена онда се на крају дође дегенеративном безумљу, када се више не прави разлика између истине и лажи са лицемерством. Између демократије и слободе са једне стране и ропства и понижења са друге. И онда се почиње причати са призрацима и са празнином.

Пут Путина подржава огромна већина становништва Русије. Пут Бајдена - рекордно низак број Американаца.

Онда, господине државни секретару - изволите - храбро идите - Путем Бајдена!

Узгред речено, о демократији. Тврде да је најбољу књигу о демократији у Америци написао странац. Када се упознајеш са неким текстовима учесника Самита за демократију, онда стекнеш чврсто уверење да их написала вештачка интелигенција.

Али све је у њима вештачко, па нема никакве интелигенције. Само да се задовољи џиновски, аутохипнотизирајући амерички его.

Али када се интелект укључује онда испадају сасвим неочекивани резултати за организаторе - скоро половина учесника је одбила да се придружи завршном документу овог сумњивог скупа или његовим појединим ставовима.

Али Вашингтон не попушта - ради подршке демократије се издвајају наредни милиони зеленог папира. У ствари то јесте први знак државе у банкротству, када све проблеме решавају уз помоћ машине за штампање новца.

Демократија у Америци? Немојте насмејавати наше папуче!

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!

АМБАСАДОР Русије у Србији Александар Боцан-Харченко оценио је данас да је поклапање ескалације ситуације на Косову и Метохији са протестима у Београду „очигледан притисак“ на српско руководство и да је „циљ Запада промена политике Србије“.

03. 06. 2023. у 15:03

Коментари (1)

ДРУГИМА ТО НЕ БИ ПАЛО НА ПАМЕТ! Оно што је Никола Јокић урадио без лопте у НБА финалу постало је тема дана (ВИДЕО)