ГРАЂАНИ ИСТОЧНОГ САРАЈЕВА ТРЧАЛИ ХУМАНИТАРНУ ТРКУ Продају километре и скупљају новац за наставак лечења младића у Русији

М. РЕГОЈЕ

29. 03. 2023. у 07:00

НЕФОРМАЛНА група рекреативаца из Источног Сарајева организовала је у том граду уличну трку хуманитарног карактера.У данашње време, када је хуманост постала одлика посебних и ретких људи, грађани Источног Сарајева нас подсећају да љубав човека према човеку мора бити безгранична.

ГРАЂАНИ ИСТОЧНОГ САРАЈЕВА ТРЧАЛИ ХУМАНИТАРНУ ТРКУ Продају километре и скупљају новац за наставак лечења младића у Русији

Мариана Регоје

И овога пута су показали хуманост учествујући у хуманитарној трци за суграђанина Милоша Божовића.

Небојша Мичић Дивац, један од организатора, рекао је да ово није први пут да продају километре у хуманитарне сврхе.

- Ми смо група рекреативаца која већ неколико година учествује на великим и малим тркама широм БиХ. Често продајемо километре и прикупљамо новац за оне којима је помоћ потребна - рекао је Мичић.

Зорица Видаковић, такође, један од организатора, подсетила је да је дужина маршруте један километар, и да старт трке кренуо са Трга "Србија". Како истиче, резултати и пролазно време нису били толико битни, јер овај пут сви трче за Милоша.

БОРИ СЕ ЗА ЖИВОТ ОСАМ ГОДИНА

КАДА је Милош Божовић, млади голман ФК Славија, у мечу јуниорских екипа 2014. доживео тешку повреду главе и пао у кому, пробудила се цела БиХ да овом младићу спасе живот.

Након бројних интервенција, лечења у земљи и иностранству, Милошев живот је сачуван, али његова борба тада тек почиње и траје и данас. Свих ових година боравио је на кућном лечењу у Источном Сарајеву, а његово здравствено стање захтева сталну негу и помоћ.

Девојчица Ана Сенић, која је из Лондона у Источно Сарајево дошла пре неколико дана, рекла је да је чула за Милоша и да жели да му помогне тако што ће учествовати у трци.

И Страхиња Пајић је одлучио да учествује и тако помогне да Милош настави лечење у Русији.

Сав новац, који је прикупљен у хуманитарну кутију, биће усмерен за наставак Милошевог лечења.

Подсећамо, породици Милоша Божовића, за наставак његовог лечења у Русији, можете помоћи и уплатом на текући рачун број: 562 012 815 030 2396 НЛБ Банка или уплатом на ИБАН број: БА395620128150302590 прималац Александар (Срета) Божовић, Академика Петра Мандића 48.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

"НОВОСТИ" САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

ЈАВНО тужилаштво за организовани криминал, као и браниоци који су ангажовани у новом поступку који се води против Дарка Шарића и других оптужених, како незванично сазнајемо, поднели су председнику Вишег суда у Београду захтев за изузеће судије Синише Петровића, који је постављен да са још двоје колега води главни претрес.

29. 05. 2023. у 14:03

Коментари (0)

ДЕВОЈКЕ, ЊИХ СЕ ЧУВАЈТЕ: Ово су највећи ПРЕЉУБНИЦИ хороскопа