С ТУГОМ СЕ СЕЋАМО СВАКЕ ЖРТВЕ И СВАКОГ РАЗАРАЊА Додик: Прва бомба која је пала на Србију експлодирала је у сваком српском срцу

Танјуг

24. 03. 2023. у 09:09

ПРЕДСЕДНИК Републике Српске Милорад Додик изјавио је данас да је прва бомба која је 24. марта 1999. године пала на Србију експлодирала у сваком српском срцу где год да се нашло.

С ТУГОМ СЕ СЕЋАМО СВАКЕ ЖРТВЕ И СВАКОГ РАЗАРАЊА Додик: Прва бомба која је пала на Србију експлодирала је у сваком српском срцу

Милоарад Додик, Фото СРНА

 - Милица Ракић, трогодишња девојчица из Београда, убијена је на ноши, у својој кући, приликом НАТО бомбардовања Србије. Она није једина жртва тог сулудог похода најмоћнијег војног савеза тог времена на једну суверену државу - написао је Додик на Твитеру поводом 24. годишњице почетка НАТО агресије на Србију, односно Савезну Републику Југославију.

 - С тугом се сећамо сваке жртве и сваког разарања у тој безумној интервенцији, као и свих жртава НАТО бомбардовања у Републици Српској - навео је Додик.

Истакао је да за злочине током војне интервенције НАТО-а на Србију нико никада није одговарао, иако је утврђено да је током интервенције НАТО користио и осиромашени уранијум.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ЗАМАЛО СНИМИО СВОЈУ СМРТ: Босанац преживео удар грома - хтео да сними невреме (ВИДЕО)