МОДЕРНО ИГРАЛИШТЕ У БИЉЕЉИНИ: Сvечано отворен паркић

В. МИТРИЋ

03. 02. 2023. у 18:39

У УЛИЦИ Руђера Бошковића, у Бијељини, месној заједници Лединци, свечано је отворен обновљени паркић са новим дечјим игралиштем и мини-теретаном на отвореном, чија је вредност 149.360 конвертибилних марака.

МОДЕРНО ИГРАЛИШТЕ У БИЉЕЉИНИ: Сvечано отворен паркић

Фото:В.Митрић

Малишанима је у пресецању врпце помогао градоначелник Љубиша Петровић који је рекао да све што се чини за најмлађе има за циљ да им причини радост, а њиховим родитељима задовољство.

- Модерно игралиште за децу се налази на локацији која је била у запуштеном стању, у једној од највећих месних заједница. Осим најсавременијих елемената за игру и квалитетне подлоге која ће елиминисати могућност било какве озбиљне повреде, ту је и ограда која спрјечава излазак на улицу, односно штити од непредвиђених ситуација у саобраћају, а нису изостале ни плански уређене зелене површине - појаснио је Петровић.

Петровић је нагласио и да су радови завршени у предвиђеном року, као и да и да ће један дио радова бити завршен на прољеће, пре свега завршетак уређења зелених површина, што ће естетски употпунити слику паркића.

Говорећи о сличним инвестицијама у скорој будућности, Петровић је најавио изградњу игралишта у Рачанској улици 12, али и у другим месним заједницама, како градским, тако и сеоским.

- Време је да наш град постане синоним за квалитетне зелене површине и јавне просторе намијењене за слободно време, забаву и рекреацију суграђана свих генрација. Градска управа је опредељена да то оствари, а поред мањих зелених острва, покренут је процес припремања документације за изградњу још једног великог градског парка у насељу "Кнез Иво од Семберије" - истиче градоначелник Петровић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НЕВЕРОВАТНА РЕАКЦИЈА ОЦА ЗЛОСТАВЉАНЕ ДЕВОЈЧИЦЕ Новости сазнају: Није чак ни питао за дете

НЕВЕРОВАТНА РЕАКЦИЈА ОЦА ЗЛОСТАВЉАНЕ ДЕВОЈЧИЦЕ "Новости" сазнају: Није чак ни питао за дете

У ПРОСТОРИЈАМА Првог основног јавног тужилаштва у Београду саслушан је осумњичени Урош Пашајлић, који је осумњичен да је држао заточену ћеркицу од осам година у стану на Звездари.

30. 03. 2023. у 14:00

БОЈКОТУЈУ И ФАРБУ ЗА КОСУ: Наставља се срамна кампања Приштине против куповине српских производа на Косову и Метохији

БОЈКОТУЈУ И ФАРБУ ЗА КОСУ: Наставља се срамна кампања Приштине против куповине српских производа на Косову и Метохији

НА Косову и Метохији наставља се кампања против куповине производа из Републике Србије и сада је, након спотова и протеста, покренут и сајт "Бојкото 860", који позива на бојкот српских производа.

30. 03. 2023. у 14:08

ЦЕЛА БИВША ЈУГА ГА ЗНА КАО ЖЕЉКА БЕБЕКА Ово је певачево право име: Сви се изненаде кад ми виде документа

ЦЕЛА БИВША ЈУГА ГА ЗНА КАО ЖЕЉКА БЕБЕКА Ово је певачево право име: "Сви се изненаде кад ми виде документа"

ЛЕГЕНДА југословенске рок сцене и некадашњи члан састава Бијело дугме, Жељко Бебек, заправо носи мало другачије име од овог по ком је свима познат.

29. 03. 2023. у 13:06

Коментари (0)

КАКО СЕ ПРАВИЛНО КОРИСТЕ ГАС И КОЧНИЦА: Целог живота грешимо, а то може и да нас кошта - видео који ће вас изненадити