ДА ЛИ ДРАШКО МЕЊА ДРЕС? Бањалучки опозиционари након одржаних избора у клинчу

С. М.

06. 10. 2022. у 06:14

ПОЈЕДИНЦИ из опозиционог блока Српске замерили су Драшку Станивуковићу, градоначелнику Бањалуке, да не подржава довољно борбу Јелене Тривић и ПДП о понављању избора за председника РС.

ДА ЛИ ДРАШКО МЕЊА ДРЕС? Бањалучки опозиционари након одржаних избора у клинчу

Петковић и Станивуковић, Фото Бањалучкеприче

Тако је одборник СДС у Бањалуци Александар Петковић написао отворено писмо градоначелнику Станивуковићу, у којем наводи да не жели да верује да је он променио курс, рекавши да се заклињао својим стрицем који је дао живот за Републику Српску.

- Данас смо сведоци бруталног прекрајања воље грађана и становника Српске који су своје бирачко право искористили на овим изборима. Да ли треба на то да ћутимо јер смо сведоци да нам масовно наши суграђани и становници РС напуштају своја огњишта и одлазе на пут без повратка са својим породицама далеко изван своје отаџбине? - упитао је Петковић.

Пита, шта се то променило уназад две године да се сада ћути на пљачку, уништавање свега које убија наду за наш народ?

Станивуковић је одговорио Петковићу осврћући се на досадашње његове успехе и победе као политичара.

- Вама колача никад напећи! У 2018. години донео сам једину победу у општем поразу опозиције, 2020. донео сам најважнију победу за опозицију, место градоначелника, а 2022. најбољи лични и општи резултат, одбрана Бањалуке и Јелена има највећу подршку. И овог тренутка нисте задовољни чим? Уместо тражења ситничавих мана, погледајте резултате других сабораца, градова, општина и још много чега - истакао је Станивуковић.

ЗАКЛЕТВА

СВИМА је данас јасно, наводи Александар Петковић, да овде избори постају бесмислени, јер нису одраз онога што народ жели.

- Ако прихватите овако брутално прекрајање воље народа, прекршили сте свету заклетву коју сте дали за свога стрица, хероја овога народа. Ово констатујем и опет кажем, нећу ни да помислим, а камоли да верујем да се то може десити - истакао је Петковић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СРБИЈА МОРА ДА ПОБЕДИ ШВАЈЦАРСКУ, АЛИ... Тријумф можда не буде довољан, ево и зашто! Орлови можда прођу даље и жребом

СРБИЈА МОРА ДА ПОБЕДИ ШВАЈЦАРСКУ, АЛИ... Тријумф можда не буде довољан, ево и зашто! "Орлови" можда прођу даље и жребом

СРБИЈА је веровала да ће Бразил да добије Швајцарску, то се и десило. Али, жеља целе нације да "орлови", у случају победе против "сајџија". прескоче селекцију Мурата Јакина на другој позицији на табели - не само да је засад само жеља, већ можда не буде сама по себи довољна.

28. 11. 2022. у 19:57

Коментари (1)

СРБИЈА МОРА ДА ПОБЕДИ ШВАЈЦАРСКУ, АЛИ... Тријумф можда не буде довољан, ево и зашто! Орлови можда прођу даље и жребом