У ТРЕБИЊУ ПРИВЕДЕНО ПЕТ ОСОБА: Акција Сипе због везе са убиством, фалисфиковањем, дрогом и оружјем!

Срна/Кликс.ба

22. 07. 2022. у 21:24

ОКРУЖНО јавно тужилаштво у Источном Сарајеву је подигло оптужницу против Драженка Јовановића због кривичног дела недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја.

У ТРЕБИЊУ ПРИВЕДЕНО ПЕТ ОСОБА: Акција Сипе због везе са убиством, фалисфиковањем, дрогом и оружјем!

Фото: Архива ВН

Сумња се и на кривично дело припремање кривичног дела у вези са кривичним делом убиство и кривично дело фалсификовање исправе.

Из Сипе су навели да су слободе лишена лица спроведена у службене просторије ради криминалистичке обраде и испитивања у својству осумњиченог.

У саопштењу појашњавају да се претреси на подручју Требиња врше због постојања основа сумње да су почињена кривична дела организовани криминал, неовлаштен промет опојним дрогама, неовлаштен промет оружјем и војном опремом, те производима војне намене и прање новца.

Како је незванично потврђено Кликсу, једна од ухапшених особа је Милан Матковић. Реч је о једном од најтраженијих нарко дилера на Балкану који је већ осуђиван у БиХ због троструког убиства.

Осим њега, како преноси овај портал, ухапшени су и Требињци Саша Ратковић и Томислав Видаковић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (0)

Мислио да га је жена варала и да дете није његово - после ДНК теста уследио је ШОКАНТАН ОБРТ