ВУЛИН И СЕЛАК РАЗГОВАРАЛИ У ПРИЈЕДОРУ: Срби у Републици Српској треба да буду јединствени

Novosti online

03. 07. 2022. у 15:08

МИНИСТАР унутрашњих послова Србије и председник Покрета социјалиста Александар Вулин састао се данас у Приједору са председником Социјалистичке партије Српске Гораном Селаком и највишим руководиоцима те партије.

ВУЛИН И СЕЛАК РАЗГОВАРАЛИ У ПРИЈЕДОРУ: Срби у Републици Српској треба да буду јединствени

ФОТО: НОВОСТИ

Председник Покрета социјалиста Александар Вулин поручио је да Република Српска представља приоритет за Србију и да је јака и развијена Српска циљ свих оних који желе добро српском народу. 

- Овде сам међу пријатељима и браћом који се боре да Српска буде што јача и развијенија и има најчвршће односе са својом матицом Србијом. Ми смо партије левице, стало нам је до социјалне правде и да сви људи имају једнаку шансу, али смо и национално одговорне левице које знају колико је битно сачувати свој народ. Зато сам захвалан свим члановима СПС на искреном, патриотском односу према Србији. Срби у Републици Српској треба да буду јединствени, јер само на тај начин могу да се изборе за своја п

Лидер Социјалистичке партије Српске Горан Селак истакао је да СПС дели заједничке вредности и циљеве са Покретом социјалиста. 

- Са Покретом социјалиста Александра Вулина  дијелимо заједничке циљеве и вриједности, залажемо се за ширу сарадњу Српске и Србије и за подршку Србима ма гђе живјели. Наша политика је политика мира и стабилности, економске и демографске обнове и јачања Српске и Србије. Залажемо се за напредак, али и за чување и његовање слободарске традиције нашег народа, јер знамо ко смо и знамо за шта се боримо. Наше политике су народне политике и народ је једини коме ми полажемо рачуне - поручио је лидер Социјалистичке партије Српске Горан Селак.

БОНУС ВИДЕО:

БАЊАЛУКА СЛАВИ СПАСОВДАН: Величанствена литија у центру града

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ШТА КАЖЕ ЗАКОН: Сме ли се возити у папучама и штиклама - међу возачима постоји велика заблуда везана за ову тему