ОТВОРЕНА ЛЕТЊА СЕЗОНА: У Требињу почела туристичка манифестација "Град који волите"

Д. ЦУРАЋ

24. 05. 2022. у 06:08

У ТРЕБИЊУ је и званично отворена туристичка сезона, у оквиру које је представљена нова летња промотивна кампања Туристичке организације Требиње "Град који волите", а шлаг на торти био је концерт популарног "Дејан Петровић Биг бенда", који је испунио башту хотела "Платани".

ОТВОРЕНА ЛЕТЊА СЕЗОНА: У Требињу почела туристичка манифестација Град који волите

Д. ЦУРАЋ

Градоначелник Требиња Мирко Ћурић рекао је да Требиње спремно дочекује ову туристичку сезону и да ће она бити богата садржајима од којих ће се неки прву пут одржати у овом граду.

- Показатељи за прва четири месеца ове године на говоре да ће 2022. бити боља него претходна. Туризам је једна од три гране на којима заснивамо наш развој и која је део стратегије развоја града Требиња до 2027. године - истакао је Ћурић.

У оквиру отварања нове сезоне промовисана је понуда гостујућих туристичких организација, у оквиру брендираних промотивних штандова уз видео-презентације дестинација, разноврстан културно-уметнички програм, забавни садржај и дечји карневал.

У ТО града Требиња имају велика очекивања од ове сезоне.

- Сама кампања "Град који волите" ће обухватити различите видове промоције летње туристичке понуде, од директне комуникације са туристима до онлајн кампања, путописних репортажа... Имамо разлога да будемо оптимисти поготово што можемо очекивати повратак гостију и целог света с обзиром на то да нема ограничења за путовања - рекао је Жарко Вицо из ТО Требиње.

Миодраг Лончаревић, директор ТО РС, каже да је Требиње међу водећим градовима када је у питању туризам.

ВАЉЕВЦИ

МЕЂУ многобројним гостима на отварању сезоне била је и Туристичка организација Ваљева, која је представила своју богату понуду.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

РЕТКО ГА ВИЂАМО: Ана Ивановић објавила слику са оцем - уз емотивну поруку за рођендан (ФОТО)