ВУЧИЋ - НАЈБОЉЕ ЗА СРБИЈУ И РС: Василије Перић подржао председника

В.Митрић

30. 03. 2022. у 20:23

ВАСИЛИЈЕ Перић, који је више од две деценије на челу општине Угљевик, у Републици Српској, једне од најразвијенијих и најуређенијих, не само на левој обали Дрине, даје, како каже, свим срцем, подршку за нови мандат председника Србије, Александру Вучићу.

ВУЧИЋ - НАЈБОЉЕ ЗА СРБИЈУ И РС: Василије Перић подржао председника

Фото: В. Митрић

- Он је на тој, премијерској и дужности првог потпредседника Владе Републике Србије, показао високу државничку способност, зрелост, умешност и одговорност за своју државу, њене грађане, али и све Србије, ма где живели, а посебно за оне у Републици Српској и БиХ - каже Перић.

- Љубав према нама у Републици Српској и БиХ председник Вучић показује, и речју и делом, и неуморно, и посвећено, и с љубављу, као велики човек, не само државник, већ и човекољубац, родољуб, брат свима нама мио - каже Перић.

- Са нама је и кад славимо и кад смо у невољи. И стиже да нам помаже, у Републици Српској и БиХ, и кад има преко главе државничких обавеза и мука у Србији, и кад нас је задесио корона вирус, и када нам треба инфраструктура, и кад треба да се премости Дрина, што нама преко Дрине, у овој мери, никад ни близу није чинио ниједан српски владар.

- Природно је и поштено да свесрдно подржим председника Вучића за нови мандат председника Србије и листу Српску напредну странку, на чијем је он челу, за Народну Скупштину Републике Србије. Позвао сам, позива и још ћу да позовем све људе мени блиске, који имају право да гласају у Србији, да глас дају за председника Вучића и Српску напредну странку.

- Гајимо сјајне односе са општинама и градовима у Србији, које води СНС на челу са председником Вучићем, а посебно са нашом браћом и комшијама из Лознице, чији је градоначелник Видоје Петровић, и високи функционер СНС, најбољи пример како се следи политика председника Вучића и кад је реч од односу према нама у Републици Српској и БиХ. И, наши људу, увек "куцају на оторена врата", кад имају неку муку, код челних људи институција у нашој матици, међу којима бих, поред осталих, споменуо нашег др Златибора Лончара, министра здравља и министра др Ненада Поповића, који су, увек уз нас и са нама као и цела Влада Србије, њене институције, установе…

Перић каже да ће глас за Вучића из СНС, само из његове фамилије, дати неколико десетина људи, а тек следе они који, како каже, "знају добро да кад нешто предлаже зна да је то најбоље".

- А, најбоље и за нас и за Србију је председник Вучић - закључује Перић.

БОНУС ВИДЕО - ГРОМОГЛАСАН АПЛАУЗ ЗА ВУЧИЋА: Председник са народом у Параћину

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ВУЧИЋ: Ја се не борим ни за Путина, ни за Бајдена, већ за своју земљу

ВУЧИЋ: Ја се не борим ни за Путина, ни за Бајдена, већ за своју земљу

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић истакао је данас да се он не бори ни за Владимира Путина, ни за Џозефа Бајдена, већ за грађане Србије и државу Србију, и да га не интересује шта имају да му поруче страни лидери, већ да гледа да у овим тренуцима Србија не буде на њиховом удару.

28. 09. 2022. у 13:20

Коментари (0)

ДРАМА КОД ЛОЗНИЦЕ: Раде убио вука од 36 килограма - на само 500 метара од села (ФОТО)