ФАЛИСИФИКОВАЛИ ПЦР ТЕСТОВЕ И ПОТВРДЕ О ВАКЦИНАЦИЈИ: Пет лица ухапшено у Приједору, документа продавали

Срна

11. 02. 2022. у 14:08

Полицијски службеници Полицијске управе Приједор лишили су слободе по два лица из Приједора и Новог Града због фалсификовања и продаје пи-си-ар тестова и потврда о вакцинацији, саопштено је данас из ове управе.

ФАЛИСИФИКОВАЛИ ПЦР ТЕСТОВЕ И ПОТВРДЕ О ВАКЦИНАЦИЈИ: Пет лица ухапшено у Приједору, документа продавали

Фото: УП ЦГ

Лице А.Д. из Приједора је током 2021. и 2022. године на подручју овог града израђивало фалсификоване пи-си-ар тестове и продавало их по 100 КМ.

Лица М.П. из Новог Града и М.Ћ. из Приједора израђивала су фалсификована уверења о вакцинацији против ковида 19 и продавала их по 300 КМ.

Фалсификована уверења о вакцинацији набављала су и продавала и осумњичена лица А.Г. из Новог Града и И.К.Д. из Приједора.

У акцији кодног назива "Вакцина", при претресу стамбених просторија и возила која користе осумњичена лица пронађени су и привремено одузети рачунари, преносни уређаји за складиштење меморије, лаптоп, мобилни телефони, СИМ картице и други предмети који су кориштени за извршење кривичног дела.

Након комплетирања предмета, Окружном јавном тужилаштву Приједор против пет осумњичених биће достављени извештаји за почињено кривично дјело фалсификовање исправе. 

БОНУС ВИДЕО: 

Хапшење разбојника који су пуцали на Новом Београду

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СРБИЈА МОРА ДА ПОБЕДИ ШВАЈЦАРСКУ, АЛИ... Тријумф можда не буде довољан, ево и зашто! Орлови можда прођу даље и жребом

СРБИЈА МОРА ДА ПОБЕДИ ШВАЈЦАРСКУ, АЛИ... Тријумф можда не буде довољан, ево и зашто! "Орлови" можда прођу даље и жребом

СРБИЈА је веровала да ће Бразил да добије Швајцарску, то се и десило. Али, жеља целе нације да "орлови", у случају победе против "сајџија". прескоче селекцију Мурата Јакина на другој позицији на табели - не само да је засад само жеља, већ можда не буде сама по себи довољна.

28. 11. 2022. у 19:57

Коментари (0)

НОВИ СКАНДАЛ У ГРУПИ ОРЛОВА: Ово се не памти на Мундијалу