СТЕВАНДИЋ: Српски народ чуваће леђа Александру Вучићу

Novosti online

24. 01. 2022. у 10:46

РЕПУБЛИКА Српска нема тренутно ближег и јачег заштитника од Александра Вучића и руководства Републике Србије, а јасно је да и Србија у историји није имала јачег лидера који је интегрише, развија и јача како у регионалним, тако и светским оквирима, изјавио је др Ненад Стевандић, председник Уједињене Српске, и додао да је Вучић успео чувајући неутралност и стабилност Србије, а опет јачајући њену привреду, институције и војску.

СТЕВАНДИЋ: Српски народ чуваће леђа Александру Вучићу

Фото: Огњен Матавуљ

Стевандић додаје да је дужност свих савесних и одговорних људи са обе стране Дрине, али и у Црној Гори и дијаспори, да се огласимо и демонстрирамо своју подршку председнику Србије.

Планирање атентата на Александра Вучића који се етаблирао као једини носилац политике мира развоја и сарадње на Балкану, а истовремено уздигао Србију не сврставајући се и не повинујући ни једној светској сили, говори да нарко-кланови добро прате и сарађују са геополитичким центрима моћи.

Они који то разумеју чуваће му леђа, а они који то банализују или се томе изругују на овај или онај начин, можда су део те велике игре, али увек је оно што нас уједињује било веће и јаче – закључује Стевандић.

(vrbasmedia)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (21)