УХАПШЕНЕ УБИЦЕ КЕНИНА ЛУКАЧА: Расветљена ликвидација у Пофалићима

О. МАТАВУЉ

24. 01. 2022. у 06:30

САРАЈЕВСКА полиција је ухапсила Ведада Вишњића, Сеада Адиловића и Асмира Муртовића због сумње да су учествовали у убисту Кенина Лукача (на слици), који је 20. јануара ликвидиран у "сачекуши" у насељу Пофалићи.

УХАПШЕНЕ УБИЦЕ КЕНИНА ЛУКАЧА: Расветљена ликвидација у Пофалићима

Фото МУП КС

Осумњичени су се предали када их је полиција лоцирала и опколила у сарајевском насељу Ступ.

- Претресен је стан у Улици Џемала Биједића који користи А. А, који је ухапшен јер је пронађено девет пушака, ракетни бацач, две бомбе, два пиштоља, више од 1.000 метака, два пригушивача, 525 грама марихуане, 40 грама кокаина, 370 грама хероина и 1,1 килограм спида - саопштено је из МУП Кантона Сарајево.

Фото Фејсбук

У једном другом стану је откривен новац за који се сумња да припада једном од осумњичених за убиство, те да је стечен извршењем кривичних дела.

Подсетимо, Кенин Лукач је убијен испред куће свог пријатеља Мехмеда Рамића, који је ликвидиран у децембру прошле године. За тај злочин је осумњичен Адел Кабаш (раније се презивао Муртовић), који је у бекству, а ради се о брату сада ухапшеног Асмира Муртовића.

На дан убиства Лукач се вербално сукобио са Асмиром Муртовићем и наводно су се расправљали у вези са Рамићевим убиством...

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

У БЕЛЕКУ, У ХЛАДУ БОРОВЕ ШУМЕ: Величанствени хотел из ланца познатог по одличној услузи, квалитету и богатим садржајима