НЕМА БИХ БЕЗ СРБА И РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ: Додик поручио - још једна подвала Комшића и Џаферовића!

С. М.

09. 12. 2021. у 06:00

МИЛОРАД Додик, српски члан Председништва БиХ, изјавио је да је након данашњег састанка Председништва БиХ са замеником помоћника америчког државног секретара Габријелом Ескобаром и члановима Европске уније увидео да нема БиХ без Срба и Републике Српске!

НЕМА БИХ БЕЗ СРБА И РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ: Додик поручио - још једна подвала Комшића и Џаферовића!

FOTO: Novosti

- Уживао сам у Председништву БиХ док сам слушао како се Џаферовић и Комшић заклињу у Републику Српску, тврдећи да мисле све најбоље о Српској. И да никада ништа лоше нису рекли. Па су истицали да Српска равноправно егзистира, а сви знају у јавности како то у ствари изгледа. Спреман сам и да јавности покажем како је текао састанак - изјавио је Додик.

Он каже да овакво понашање Џаферовића и Комшића значи и да су схватили да је ситуација озбиљна и да се не може игнорисати Република Српска.  

- Имао сам осећај данас у Председништву да сам вишак. Поготово након љубави према Српској коју су исказали Комшић и Џаферовић. Биће занимљиво видети у стенограму како су то радили. Иако мислим да се ради о још једној подвали јер је базична ствар што нема поверења у БиХ - поручио је Додик.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)