(УЗНЕМИРУЈУЋЕ ФОТОГРАФИЈЕ) МАЈКА ПОГИНУЛОГ БОРЦА СКОЧИЛА СА ЗГРАДЕ: Тело лежи на асфалту прекривено ћебетом

Н. ЂУРИЋ

02. 12. 2021. у 12:22

БЕЖИВОТНО тело 85-годишње Милке М. рано јутрос (четвртак) пронађено је испред такозване Борачке зграде у Прњавору.

(УЗНЕМИРУЈУЋЕ ФОТОГРАФИЈЕ) МАЈКА ПОГИНУЛОГ БОРЦА СКОЧИЛА СА ЗГРАДЕ: Тело лежи на асфалту прекривено ћебетом

Фото: Н. Ђурић

Припадници полицијске станице Прњавор врше увиђај, а прве незваничне информације упућују да је ова мајка погинулог борца Војске Републике Српске живот скончала скоком са спрата зграде у којој је живела.

Фото: Н. Ђурић

Полиција је алармирана нешто пре 6.00 часова, када су пролазници уочили беживотно тело жене на тротоару испред Борачке зграде. Услед пада на бетон, највероватније са другог спрата, није јој било спаса, што су и констатовале убрзо пристигле екипе из Полицијске станице и Дома здравља Прњавор.

На самоубилачки скок наводе и прва сазнања да је, наводно, стан жене закључан изнутра, а да на њеном телу није било обуће.

Фото: Н. Ђурић

Како „Новости“ сазнају, вишечлана породице ове жене је падом Дрвара, сада у Федерацији БиХ, избегла у Прњавор, где је са статусом „породице погинулог“ добила двособан стан.

- Неожењени син Предраг (1970) је на дрварском ратишту у јануару 1995. био рањен и заробљен, да би пет месеци касније размењен мртав. Био јој је то непреболан ударац. Пре три године умро јој је супруг Никола, па је у стану живела са кћерком, зетом и унуком. Буквално нема дана да свог Предрага није споменула и сузу пролила, а одлазак супруга је скроз скрхао. У тој свој тузи тешко се и уз помоћ штапа кретала, врло ретко излазила из стана, па смо је ретко и виђали - кажу, за „Новости“, шокирани и злом судбином старице ганути станари Борачке зграде.

Фото: Н. Ђурић

Из Полицијске управе Бањалуке су саопштили да је „о догађају обавештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука“.


 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)