ДРАМА У БАЊАЛУЦИ: Претио да ће запалити бензинску пумпу, смештен на психијатрију, где је преминуо

О.М.

29. 11. 2021. у 12:10

БАЊАЛУЧАНИН Г. Ђ. (48) преминуо је на Клиници за психијатрију у којој је хоспитализован након што је у бањалучком насељу Обилићево изазвао драму претећи да ће упаљачем запалити бензинску пумпу.

ДРАМА У БАЊАЛУЦИ: Претио да ће запалити бензинску пумпу, смештен на психијатрију, где је преминуо

Д.Поздеровић

У ПУ Бањалука наводе да је полицији у 3.25 часова пријављено да мушкарац прети да ће запалити пумпу.

- Полицијски службеници су изашли на лице места и утврдили да се ради о Г. Ђ. из Бањалуке. Док су медицински радници покушали да збрину наведено лице, исто је добило епилептични напад, услед чега је задобио повреду главе, те је возилом Хитне медицинске помоћи превезено у УКЦ РС - рекла је портпаролка ПУ Бањалука Данијела Мучибабић.

Она каже да су исти дан, око седам часова, радници Клинике за психијатрију пријавили да имају проблема са Г. Ђ., који не жели да изађе из санитетског возила, те да им је потребна помоћ полиције.

- По доласку Г. Ђ. је физички напао полицајца, након чега је савладан. Здравствени радници су га медицински збринули, а око 7.40 часова полицији је јављено да је Г. Ђ. преминуо. Обдукцијом је утврђено да је узрок смрти срчани застој - рекла је Мучибабићева.

О целом случају обавештено је Окружно јавно тужилаштво у Бањалуци, које ће одлучити о даљим истражним радњама.

Према незваничним информацијама, Г. Ђ. је и раније лечен на психијатрији. По доласку на пумпу тражио је упаљач, да би недуго након тога сам с рафа узео четири упаљача и радницима рекао: „Пустите бензин, запалићу све”.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)