ТРАГЕДИЈА У БИЈЕЉИНИ: Погинуло дете, родитеље ударио аутомобил док су му помагали

О.Матавуљ

27. 10. 2021. у 07:58

ЧЕТРНАЕСТОГОДИШЊЕ дете из Бијељине погинуло је, а његови отац и мајка су тешко повређени кад су у Улици Кулина бана у Бијељини у њих ударила два аутомобила, чији су возачи побегли с места несреће.

ТРАГЕДИЈА У БИЈЕЉИНИ: Погинуло дете, родитеље ударио аутомобил док су му помагали

Фото О. Матавуљ

Полиција се одмах дала у потрагу за несавесним возачима и један од њих је пронађен и ухапшен док се за другим и даље трага.


Трагедија се догодила синоћ око 22 часа. Како је потврђено у полицији, једно возило је на улици ударило у дете, рођено 2007. године, које се кретало путем. Дете је пало као покошено, а несавесни возач се није зауставио да му помогне, већ је одмах побегао с места несреће.


- Дечаку су у помоћ притекли родитељи, који су на путу покушавали да му укажу помоћ, а онда је у њих ударио други аутомобил, чији је возач такође побегао. У удару обоје су тешко повређени и према тренутним информацијама нису животно угрожени - каже добро обавештени извор.


Он наводи да је током потраге пронађен и ухапшен П. Д. за кога се сумња да је ударио у родитеље детета, док се за другим возачем и даље трага.


- Пронађен је и аутомобил "голф 4" који је вероватно учествовао у трагедији, а на њему су откривена оштећења, као и трагови крви - каже добро упућени извор.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ПРИЧА ЗА НЕВЕРИЦУ: Бора је легендарни ХИТ написао за пет минута - на салвети, у кафани