"ВИДОВИТА ВЛАДИМИРА" ВАРАЛА НАИВНЕ! Обећала да ће излечити ћерку несрећне жене, полиција покренула истрагу

Д. Ц.

26. 10. 2021. у 14:41

ПОЛИЦИЈСКИ службеници Полицијске управа Требиње у сарадњи са Окружним јавним тужилаштвом Требиње, предузимају мере и радње на документовању кривичног дела "превара", којим је лице С. Г. оштећено за 14.800 КМ.

ВИДОВИТА ВЛАДИМИРА ВАРАЛА НАИВНЕ! Обећала да ће излечити ћерку несрећне жене, полиција покренула истрагу

Фото: Депоситпхотос

Полицијској станици Требиње 25.10.2021. године, лице иницијала С.Г. из Требиња пријавило да је у последња четири месеца више пута у контакт ступило са непознатим лицем из Републике Србије, које се представило као видовњак и пророк под именом "Видовита Владимира", а везано за здравствене проблеме које има њена душевно оболела ћерка.

- Непознато лице жену из Требиња довело је у заблуду да ће излечити њену ћерку, уколико уплати новац. Лице иницијала С.Г. је у више наврата уплаћивала различите новчане износе, укупне вредности око 14.800 КМ. Након што јој непознато лице није помогло у лечењу њене душевно обољеле ћерке, С.Г. је схватила да је у заблуди и да је преварено – навели су у ПУ Требиње.

С обзиром на све наведено Полицијска управа Требиње још једном апелује на грађане да буду обазриви и да предузму адекватне мере с циљем заштите од превара и спрјечавања извршења кривичних дела на сопствену штету, те да сличне понуде и огласе пријаве полицији.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

БОНУС ВИДЕО: Погледајте драматичне тренутке гашења пожара на Звездари

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)