ПЕДОФИЛУ ДВЕ ГОДИНЕ ЗАТВОРА Девојчицу покушао присилити на секс

О.М.

25. 10. 2021. у 18:30

МИЛЕ В. из Котор Вароша осуђен је у Окружном суду у Бањалуци на две година затвора због покушаја обљубе 12-годишње девојчице у октобру 2018. године.

ПЕДОФИЛУ ДВЕ ГОДИНЕ ЗАТВОРА Девојчицу покушао присилити на секс

Д.Поздеровић

Пресуда је изречена у поновљеном поступку, будући да је Врховни суд РС укинуо првостепену пресудом којом је Миле В. био осуђен на пет година затвора.

У оптужници се наводило да је Миле В. девојчицу, која му је комшиница и коју је познавао, пресрео и покушао је натерати на сексуални однос. Девојчицу је наводно видео у друштву једног момка и запретио јој је да ће то рећи њеним родитељима, уколико не буде имала полни однос с њим. Жртви је рекао да оде кући да се окупа и да дође у његов апартман.

Када је девојчица покушала побећи, зграбио ју је за рукав дукс и повукао према себи. Девојчици је из џепа испао мобилни телефон који се разбио, а она се ухватила за ограду како је напасник не би даље вукао. Међутим, оптужени јој је пришао с леђа, ставио јој руке на тело и покушао је пољубити. Она је то спречила тако што је уста прекрила руком.

Оптужени јој је поновио да дође код њега у апартман, претећи да ће свима причати нешто ружно о њој. Упозорио ју је и да никоме не сме причати о томе што се догодило. Девојчица се потом успела отети и побећи кући и све испричати родитељима, који су све пријавили полицији, након чега је ухапшен. У казну му је урачунат месец дана који је провео у притвору.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)