ПЛАНИРАЛИ ОТМИЦУ ПОЗНАТОГ АДВОКАТА! Ухапшена наоружана група у Бијељини, откривен план акције

О.М.

25. 10. 2021. у 10:48

ДИАНА Јовић Цветиновић, Сања Ступар и Игор Перић из Бијељине ухапшени су због сумње да су планирали отмицу познатог адвоката Милоша Стевановића.

ПЛАНИРАЛИ ОТМИЦУ ПОЗНАТОГ АДВОКАТА! Ухапшена наоружана група у Бијељини, откривен план акције

Фото: Јутјуб/IN Televizija emisije

Акцију је спровела Управа за организовани и тешки криминалитет МУП-а Републике Српске, уз подршку припадника Специјалне антитерористичке јединице и ПУ Бијељина.

- Ухапшени су Д. Ј. Ц., С. С. и И. П. због постојања сумње да су извршили кривично дело припремање отмице. У току су претреси и рад на документовању наведених кривичних дела - рекла је портпаролка МУП-а РС Мирна Миљановић.

Како сазнајемо осумњичени су имали пословне односе са Стевановићевом адвокатском канцеларијом. Према непотврђеним информацијама наводно је постојао дуг који су осумњичени планирали да наплате тако што ће у саобраћају пресрести и отети Стевановића, а затим тражити откуп за његово пуштање.

- У претресима је пронађено оружје и други предмети које су осумњичени припремили за извршење кривичног дела - каже извор близак истрази.

Акција је спроведена под надзором Републичког јавног тужилаштва Републике Српске, а по наредби Окружног суда Бањалука. Како сазнајемо као организатор је означена Диана Јовић Цветиновић.

Адвокат Стевановић је познат по томе што је бранио Тијану Максимовић, познатију као Тијана Ајфон, која је у Бијељини ухапшена прошле године због сумње да је починила кривично дело навођење на проституцију. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)