У ЧАСТ СЛАВЕ ГРАДА: У Угљевику се одржава међународни џудо турнир

В. Митрић

23. 10. 2021. у 22:32

У УГЉЕВИКУ се у оквиру обелржавања општинске славе - Свете Петке Параскеве, одржава 14. Међународни џудо турнир “Угљевик 2021” који је окупио 27 клубова и 327 такмичара из Мађарске, Србије и БиХ.

У ЧАСТ СЛАВЕ ГРАДА: У Угљевику се одржава међународни џудо турнир

Фото: В. Митрић

Турнир је отворио начелник Угљевика Василије Перић поздравним речима којима је пожелео свим учесницима срећу и фер-плеј борбу али и да се данас угодно осећају у овој подмајевичкој општини.

Перић се захвалио организатору турнира Џудо клубу “Рудар” из Угљевика а посебно Зорану Шарчевићу који је председник клуба а без којег према његовим речима овај турнир не би био тако успешан.

Фото: В. Митрић

- Задовољство је видети овако велики број такмичара, пуних енергије. Општина Угљевик ће помагати и стимулисати и даље овакве активности јер је важно да посебно наши најмлађи суграђани буду укључени у овакве активности због њиховог физичког и менталног здравља - рекао је Перић обраћајући се такмичарима.

Фото: В. Митрић

Организатор турнира Зоран Шарчевић захвалио је свим учесницима и истакао да је овај турнир традицоналан а посебно јер се организује у оквиру славских свечаности општине Угљевик-Свете Петке Параскеве.

- Ове године имамо такмичаре из три земље, Мађарске, Србије и БиХ а клубове из Републике Српске али И Федерације БиХ, са 327 такмичара - навео је Шарчевић.

Општина Угљевик покровитељ је турнира.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

БОНУС ВИДЕО: ОВДЕ ЈЕ БИО И АТИЛА БИЧ БОЖЈИ - За тврђаву Рам кроз историју су се многи отимали

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)