ХАРМОНИКА ПОКАЗАЛА ПРАВО ЛИЦЕ ОПОЗИЦИЈЕ: Додик реаговао на нападе - То је издајнички чин

С. М.

19. 10. 2021. у 17:55

СРПСКИ члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је да је гледао и Младена Иванића, и Мирка Шаровића и Бранислава Бореновића како без имало стида интересе Републике Српске замењују пробосанском политиком, али да ни тада ни сада није говорио да нису нормални нити да га је стид шта раде.

ХАРМОНИКА ПОКАЗАЛА ПРАВО ЛИЦЕ ОПОЗИЦИЈЕ: Додик реаговао на нападе - То је издајнички чин

Novosti Redakcijska App

Додик каже да је то што раде издајнички чин према Републици Српској и опасна политика.
- Да сам имао намеру јуче да их све изведем на чистац вероватно не бих успео како је успела једна хармоника. Мени је и јуче било жао на шта су спале те пробосанске припејд партије, истакао је Додик коментаришући салву оптужби опозиције да српски члан Председништва БиХ, како су рекли, није нормалан и да га се стиде након што је увео хармоникаша у зграду Председништва БиХ у Сарајеву и запевао српске песме.
Додик је нагласио да је срамота продати фискални суверенитет Републике Српске, што је урадио Иванић и ПДП, па се хвалити тиме и много чега још што је издашно давао па се хвалио.
- Ево да и ја будем мало у тренду па да кажем да је и мене било стид на шта је спала опозициона сцена Републике Српска да јуче чека шта ће рећи СДА и Жељко Комшић да би се и они огласили и поновили њихове речи - истакао је Додик.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)