БАКИР ИЗЕТБЕГОВИЋ УХВАЋЕН У ЛАЖИ: Милорад Додик разоткрио подвалу лидера СДА

Novosti online

10. 10. 2021. у 16:08

ЧЛАН Председништва Босне и Херцеговине Милорад Додик казао је да је спреман да разговара са било којим домаћим политичарем у БиХ, али без присуства странаца.

БАКИР ИЗЕТБЕГОВИЋ УХВАЋЕН У ЛАЖИ: Милорад Додик разоткрио подвалу лидера СДА

Фото: Архива

Милорад Додик је нагласио да није тачна тврдња лидера СДА Бакира Изетбеговића да је одбио састанак са њим.

- Пре два дана је неко приметио изјаву Изетбеговића, који је рекао да је одбио са мном неки састанак. То, наравно, није тачно. Истина је да је у оквиру амбасадора Европске комисије затражено да Изетбеговић посредује и организује састанак мене, Изетбеговића и Човића - рекао је Додик новинарима у Новој Тополи код Градишке.

Он је навео да пристаје на овај састанак само под условом да нема никога од странаца и додао да је вероватно Бакир Изетбеговић одбио тај састанак.

- Ја нисам заказивао никакав састанак. Ја не знам шта је Изетбеговићу, мада не бежим од тога да разговарамо, али не у атмосфери, не у капацитету странаца који су овде све своје показали према Србима - рекао је Додик.

Милорад Додик је указао да странци нису добронамерни према Србима и РС.

- Понашају се подсмешљиво и игноришу све проблеме на које смо указивали у вези са Уставним судом БиХ и високим представником. Они и даље сматрају да требају да управљају нама. Ја то одбацујем и зато нисам хтио да се у једном аранжману који креирају странци нађем ни са ким - нагласио је Додик.

Он је истакао да не зове на састанке, али ће прихватити сваки позив Изетбеговића, Човића и било кога од лидера ради разговора о актуелној ситуацији у БиХ, али без странаца.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

БОНУС ВИДЕО: Мило и Чанак хаос на Цетињу организовали уз чивас и пиво

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

БЕТ ОЛЕ ПОКЛАЊА ПОТПИСАН ДРЕС АЛЕКСАНДРА МИТРОВИЋА! Сазнај како до поклона