ПОЛИЦИЈА РАСВЕТЛИЛА НЕСВАКИДАШЊУ УТАЈУ И КРАЂУ: Идентификована Дервенћанка која је са банкомата подигла туђе паре

Н. ЂУРИЋ

24. 09. 2021. у 20:19

ЗАХВАЉУЈУЋИ ревносним грађанима, након објављивања фотографије у средствима јавног информисања, полиција је идентификовала особу која је са банкомата подигла новац са туђег текућег рачуна.

ПОЛИЦИЈА РАСВЕТЛИЛА НЕСВАКИДАШЊУ УТАЈУ И КРАЂУ: Идентификована Дервенћанка која је са банкомата подигла туђе паре

Фото: ПУ Добој

Реч је о 32-годишњој Дервенћанки Ирени Б. (32), која је са туђег рачуна у џеп стрпала 1.000 марака, сазнају „Новости“.

-Полицијска управа Добој се захваљује грађанима на сарадњи приликом проналаскалица за које постоји основ сумње да је 31.јула, у улици Цара Душана у Добојупронашло новчаник власништво лица иницијала Ј.Р. са подручја општине Станари, у којемсе налазила лична карта и банковна картица на име оштећеног-саопштено је данас (петак) из добојске Полицијске управе.

    Како „Новости“ сазнају,невоља Ј.Р. из Станара, није била само у томе што је тог дана у Добоју, уз новчаник изгубио личну карту и банковну картицу, већ и у томе што се уз њу нализио и њен пин код.

Тог истог дана у Немањиној улици у Добоју, Ирена Б. је користећи банковнукартицу, са рачуна подигла новац у износу од 1.000 КМ.

-Утврђено је да се ради о лицу иницијала И.Б. из Дервенте које је тренутнозапослено у Добоју. Наведено лице је пронађено 21.септембра, истог дана наконобјављене фотографије у средствима јавног информисања-саопоштили су из ПУ Добој.

Сазнајемо да је, суочена са доказима, Ирена све признала, али и да је, како је рекла, туђе паре већ потрошила.

Против ње је извршена криминалистичка обрада и Окружном јавном тужилаштву Добој биће достављен Извештај о извршеним кривичнимделима „Утаја“ и „Крађа“, најавили су из полиције.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)