АЛКОХОЛ ОДНЕО ЈОШ ЈЕДАН ЖИВОТ: Тешка саобраћајна несрећа код Добоја, погинуо сувозач - бивши фудбалер (ФОТО)

Љ. ЂУРИЋ

20. 09. 2021. у 21:30

У САОБРАЋАЈНОЈ несрећи између Добоја и Модриче у насељу Божинци Доњи страдао је сувозач у возилу "шкода" Павле Николић (32), док су возач Далибор П. (43) и дуга два путника у возилу Ален С. (45) и Далибор М.(46) тешко повређени.

АЛКОХОЛ ОДНЕО ЈОШ ЈЕДАН ЖИВОТ: Тешка саобраћајна несрећа код Добоја, погинуо сувозач - бивши фудбалер (ФОТО)

Фото: Фејсбук/ФК "Придјел"

Истрагом је утврђено да се несрећа догодила када је слетела с пута и преврнула се "шкода" у којој је настрадали мушкарац био са још три особе.

- Несрећа се десила у недељу око 22.45 часова, у месту Божинци Доњи. П.Н. је смртно страдао на месту, док су остали путници повређени указана им је лекарска помоћ у добојској болници. Код Д.П. је 1, 64 г/кг алкохола у крви, код А.С. 1, 15 г/кг, а код Д.М. 1, 92 г/кг - саопштили су из Полицијске управе Добој.

Према информацијама "Новости", путници у возилу су тај дан путовали са екипом ОФК "Придјел" у Подновље на утакмицу. Пријатељи настарадалог кажу да је победа на утакмици била разлог што су одлучили да се мало проведу и попију “коју више” у оближњем угоститељском објекту. То се показало као кобна грешка, која ће њиховог пријатеља коштати живота.

Тек ће истрагом бити утврђени детаљи трагедије и како је заправо до несреће и дошло.

Због ове несреће су се огласили из ОФК "Придјел" и изјавили саучешће породици настрадалог.

Фото: Фејсбук/ФК "Придјел"

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)