ОД ПРЊАВОРЧАНИНА ОДУЗЕТ „АУДИ А6“: Возио пијан, без положеног возачког, са дугом држави од 11.400 КМ

Н. ЂУРИЋ

20. 09. 2021. у 19:33

ПРЊАВОРСКА полиција је одузела „ауди А6“ од 22-годишњег Милоша Б.(22), из тог града, због тога што је возио без возачке дозволе, под утицајем алкохола и са више од 10.000 марака дуга држави због бројних прекршаја које је починио у саобраћају.

ОД ПРЊАВОРЧАНИНА ОДУЗЕТ „АУДИ А6“: Возио пијан, без положеног возачког, са дугом држави од 11.400 КМ

Фото: Д. П.

Из бањалучке Полицијске управе је наведено да је приликом контроле установљено да је М.В. за волан сео у алкохолисаном стању.

Да случај по њега буде тежи, он је на магистралном путу, у ноћи између суботе и недеље, „аудијем“ управљао без положеног возачког испита.

Такође, провером у службеним евиденцијама, утвђено је, да је Милош В. вишеструки повратник у чињењу прекршаја, те да, и без возачке дозволе, има евидентиран дуг у регистру новчаних казни у износу од чак 11.406 КМ.

- Извршено је алкотестирање лица, којом приликом је утврђено 0,85 г/кг алкохола у организму. Због горе наведених прекршаја и због бојазни да ће наставити са чињењем прекршаја од лица М.В. возило је одузето, те ће против истог бити поднешен захтјев за покретање прекршајног поступка надлежном суду-саопштено је из ПУ Бањалука.


 


 


 


 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)