ПОТВРЂЕНО ДОБАР ДОМАЋИН: Договор о наредној Међународној бициклистичкој трци Београд - Бања Лука

В.М.

07. 09. 2021. у 23:37

БИЈЕЉИНА ће и наредне године бити један од градова - домаћина Међународне бициклистичке трке Београд – Бања Лука, која ће се одржати у посл едњој седмици априла.

ПОТВРЂЕНО ДОБАР ДОМАЋИН: Договор о наредној Међународној бициклистичкој трци Београд - Бања Лука

Фото: В.М.

Владимир Куваља, директор Бициклистичког савеза БиХ, највио је да ће Бијељина по тринаести пут бити домаћин циља друге и старта треће етапе трке Београд – Бања Лука.  

 - Бијељина је као домаћин  овогодишње трке показала свој велики потенцијал као туристички град. Сви учесници и гости оценили су Бијељину као најбољег домаћина. У наредном периоду планирани су састанци са осталим градовима и општинама како би се договорио тачан термин одржавања трке. Пријаве земаља и такмичара ће бити у току новембра и децембра, очекујемо сличан број екипа као и претходне године - истакао је Куваља.

Градоначелник Љубиша Петровић најавио је иницијативу Градске управе да се у Бијељини следеће године окупе сви градоначелници и наченици општина и градова домаћина.

-Град Бијељина ће у наредном периоду промовисати  бициклизам. Тежићемо да што више подржавамо бициклизам као спорт   нагласио је Петровић.

Градоначелник је истакао да је организација овог догађаја на високом нивоу и да је за град Бијељину велика част и задовољство бити домаћин једног оваквог међународног догађаја.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)