АКЦИЈА ПОЛИЦИЈЕ: На трежњењу и возачи и пешаци „под гасом“

Н. Ђурић

23. 08. 2021. у 15:42

ПОЛИЦИЈА на подручју добојске и бањалучке управе, односно тих регија, протеклог викенда хапсила је оне који „под гасом“ возе, али и шетају улицом, стоји у извештајима тих полицијских управа.

АКЦИЈА ПОЛИЦИЈЕ: На трежњењу и возачи и пешаци „под гасом“

Фото В.Данилов

Тако је полиција у Дервенти ухапсила возача чији су иницијали М. Ж, код кога је утврђено 2,15 промила алкохола у крви. Овај Дервенћанин је због тога спроведен у просторије за трежњење.

У просторије за трежњење морао је и Д. М, из суседног Прњавора, код ког је, након што је уочено да „кривуда улицом“, утврђено још веће присуство алкохола у крви.

-Полицијски службеници Полицијске станице Прњавор, вршећи редовне послове и задатке, уочили су пешака који се креће коловозом и одаје утисак алкохолисаности. Извршеним легитимисањем и алкотестирањем утврђено је да је Д. М. под утицајем алкохола у количини 2,81 г/кг. Лице је лишено слободе и спроведено у просторије за задржавање лица лишених слободе до отрежњења - наведено је из бањалучке ПУ.

Такође протеклог викенда, полиција је у Добоју лишила слободе, односно ухапсила возача Д. Б. из овог града, код кога је утврђено 1,77 промила алкохола у крви.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)