ЗАНИМЉИВИ САДРЖАЈИ НА ТРГУ КРАЈИНЕ: И Бањалука обележава Међународни дан младих

С.М.

13. 08. 2021. у 15:43

МЕЂУНАРОДНИ дан младих обележава се сваке године 12. августа с циљем скретања пажње на питања младих и указивања на њихов значај у друштву.

ЗАНИМЉИВИ САДРЖАЈИ НА ТРГУ КРАЈИНЕ: И Бањалука обележава Међународни дан младих

Фото: Град Бањалука

 - Град Бањалука на различите начине подржава младе, између осталог, стипендира ученике и студенте за шта се на годишњем нивоу издаваја око 1,6 милиона КМ, вреднује, промовише и награђује њихове резултате, подржава активности младих и омладинских организација путем суфинансирања пројеката и друго - наводе из Градске управе Бањалука.

Додају да је град у сарадњи са омладинским организацијама, за суграђане припремио занимљиве садржаје код говорнице на Тргу Крајине у Бањалуци.

Тако ће вечерас код говорнице са почетком у 19 часова бити одржан концерт полазника вокалног атељеа "МаМа ВОX".

Овај пут, како су казали из овог атељеа, на репертоару ће бити фестивалске песме за децу и познате нумере домаће и стране поп музике.

За вокалну припрему полазника задужена је професорица пјевања и вокални педагог, као и оснивач вокалног атељеа "МаМа ВОX" Маја Манојловић.

Сутрадан, 13. августа планирано је плесно вече у организацији "Салса Пуерто Бањалука".

- Након много времена, поново салсамо. Дођите у петак код говорнице на Тргу Крајине од 19 часова да заједно уживамо и плешемо уз латино ритмове - поручили су организатори.

За 20. август предвиђено је да студенти и сарадници Правног факултета Универзитета у Бањалуци представе своје радове, док ће гости пројекта "Грамофон" рецитовати своје, али и радове познатих песника и писаца из Бањалуке, уз пратњу акустичне гитаре.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)