ДОДИК ОШТРО ОДГОВОРИО ИЗЕТБЕГОВИЋУ: Бакир иде у лов на вештице, а БиХ пуца по шавовима

Novosti online

30. 07. 2021. у 09:18

ПРЕДСЕДНИК СНСД Милорад Додик изјавио је да се СДА неће опоравити у бошњачком политичком телу чак и ако Бакир Изетбеговић од јутра до мрака настави да напада Додика, јер је и Бошњацима јасно да он иде у лов на вештице док се у СДА одвија егзодус кадра, а БиХ пуца по шавовима.

ДОДИК ОШТРО ОДГОВОРИО ИЗЕТБЕГОВИЋУ: Бакир иде у лов на вештице, а БиХ пуца по шавовима

ФОТО: С.М.

Упитан да прокоментарише Изетбеговићеву изјаву у којој њега оптужује за нефункционисање БиХ, Додик је рекао да је штета што и након 26 година Бакир Изетбеговић за нефункционисање БиХ тражи кривицу у свима осим у својој партији, чији је лидер жртвовао и мир за БиХ.

- Није му довољно да Додиком и његовом политиком ни домаћој публици објасни зашто два од три народа неће овакву БиХ и зашто Бошњаци, подржани међународним фактором, стално и изнова генеришу кризе у БиХ - истакао је Додик.

Лидер СНСД је упитао зашто су у Дејтону писали Устав на који ће пристати Срби и Хрвати, а након Дејтона га мењали само да буду задовољни Бошњаци.

- Изетбеговићу је лакше да путем парола полуистина и лажи објашњава актуелни тренутак у БиХ, него да реално сагледа ћорсокак у којем се данас налазимо - нагласио је Додик.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)