ИЗА ПРЕДЛОГА СТАЛИ СВИ ПОСЛАНИЧКИ КЛУБОВИ: На дневном реду посебне седнице НСРС две тачке, заседање затворено

Р. С.

29. 07. 2021. у 13:42

ДВАДЕСЕТА посебна седница Народне скупштине РС почеће сутра у 12 часова, а на предложеном дневном реду налазе се две тачке, и то на предлог свих посланичких клубова у парламенту Српске.

ИЗА ПРЕДЛОГА СТАЛИ СВИ ПОСЛАНИЧКИ КЛУБОВИ: На дневном реду посебне седнице НСРС две тачке, заседање затворено

Фото: Архива

Прва је - Предлог закона о непримјењивању одлуке високог представника којом се доноси Закон о допуни Кривичног закона Босне и Херцеговине и то по хитном поступку – на предлог клубова посланика СНСД, СДС, ПДП, ДЕМОС, СП, ДНС, УС, СПС, НПС и посланичке групе НДП.

Друга тачка предложеног дневног реда је -  Предлог закона о допуни Кривичног законика РС, такође по хитном поступку, а на предлог истих посланичких клубова и групе посланика.

Пре седнице Народне скупштине, биће одржана седница Законодавног одбора са почетком у 11.30 сати који ће разматрати материјал за седницу.

Скупштински колегијум је раније одлучио да посебна седница буде затворена за јавност, да се води обједињена расправа о обе тачке дневног реда, те да се Народној скупштини могу обратити сви представници политичких партија који буду присутни на седници и по један представник клубова посланика.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)