САЊА ВУЛИЋ: "Инцко није човек, већ амеба"

С.М.

24. 07. 2021. у 23:32

ПОСЛАНИК СНСД у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Сања Вулић изјавила је да Валентин Инцко није човек, већ амеба, а БиХ није држава, већ протекторат и експеримент дела међународне заједнице, те да је то већ опште познато.

САЊА ВУЛИЋ: Инцко није човек, већ амеба

Фото: СНСД

– Такђе, опште познато је и да Представнички дом једини може да доноси законе, а у квази држави протектор Валнетин Инцко се ставља изнад парламента. Логично је да се онда постави питање чему избори, чему Представнички дом, чему воља бирача кад је један осведочени србофоб изнад државе и изнад народа. Нека иде у своју Аустрију па нека покуша да се постави изнад свега – рекла је Вулићева.

Она је рекла да србофоб Инцко, подржан од својих ментора, у 21. веку ускраћује основна људска права, право на мишљење, право на слободу изражавања.

Вулићева је констатовала да је велику панику и страх код значајног дела међународне заједнице изазвао извештај Независне међународне комисије за истраживање страдања свих народа у сребреничкој регији јер истина је почела излазити на видело.

– Да има истинске најмере да се реши судбина свих страдалих у БиХ, урадила би се ДНК анализа у свим гробним местима и на Зејтинлику, али и у Поточарима и то би радили форензичари и патолози. Тада бисмо знали праву истину, а не такозвану 'истину' коју сервира ОХР и слуге међународне заједнице – рекла је Вулићева.

Она је навела да је у трагичном сукобу од 1991. до 1995. године страдало 35.000 Срба и 30.000 Бошњака и упитала – па, зар се онда геноцид није десио и над Србима?

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)