НОВЕ ИНФОРМАЦИЈЕ О ПУЦЊАВИ У ОБРОВЦУ: Мушкарац рањен у грудни кош - прогнозе неизвесне

O.M.

12. 07. 2021. у 13:50

ВИТОМИР Планинчић (50), који је рањен у пуцњави у Обровцу код Бањалуке, налази се у тешком здравственом стању и прикључен је на апарате за вештачко дисање, потврђено је у УКЦ Републике Српске.

НОВЕ ИНФОРМАЦИЈЕ О ПУЦЊАВИ У ОБРОВЦУ: Мушкарац рањен у грудни кош - прогнозе неизвесне

Фото: Д.Поздеровић

Планинчић је синоћ око 23 часа рањен хицем из ловачке пушке у својој кући у Обровцу. Санитетским возилом је превезен у Ургентни центар и хоспитализован је на Клиници за анестезију и интезивно лечење УКЦ РС.

- Пацијент је примљен са тешком повредом грудног коша и прикључен је на апарате за механичку вентилацију. Све прогнозе у вези с његовим здравственим стањем су неизвесне - рекао је начелник Клинике др Драган Ракановић.

У време пуцњаве с Планинчићем су у кући били Мирко Штековић (52) и Раденко Малић (48) који су ухапшени и спроведени на даљу криминалистичку обраду. Према незваничним информацијама пуцњави је претходио сукоб између њих, али тачне околности целог случаја се још истражују.

Портпарол Окружног јавног тужилаштва Бањалука Маја Ђаковић Видовић каже да је увиђај на лицу места извршио дежурни тужилац Горан Ракић и полицијски службеници ПУ Бањалука.

- Тужилац је наложио да се предузму све истражне радње и мере као и вештачења, на утврђивању свих околности почињеног  кривичног дела - рекла је Ђаковић Видовић, не прецизирајући за које се дело осумњичени терете.

Ускоро опширније

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)