ВАСИЛИЈЕ ПЕРИЋ У "НОВОМ НАСЕЉУ": Начелник Угљевика посетио месну заједницу у којој живе расељена лица (ФОТО)

В. Митрић

05. 07. 2021. у 20:49

НАЧЕЛНИК Угљевика Василије Перић заједно са руководством ове општине посетио је данас "Ново насеље" у Месној заједници Равно Поље и разговарао са мештанима о реализованим пројектима у претходном периоду.

ВАСИЛИЈЕ ПЕРИЋ У НОВОМ НАСЕЉУ: Начелник Угљевика посетио месну заједницу у којој живе расељена лица (ФОТО)

Фото: В. Митрић

Перић је нагласио да је насеље почело да се гради прије више од двије деценије.

- Највећи дио мештана су расељена лица, а општина Угљевик је урадила парцелизацију, урађење земљишта, а након тога и водоснабдевање, дио канализационе мреже као и јавне расвете - подсетио је Перић.

Фото: В. Митрић

У претходном месецу каже Перић, асфалтирано је 500 метара пута које је финансирано са 50.000 КМ из локалног буџета.

- Срећан сам и задовољан јер смо успели обезбедити мештанима пристојне услове живота у односу на претходни период - рекао је Перић након што су свештеници освештали новоасфалтирани пут.

Фото: В. Митрић

У овом насељу, према Перићевим речима, општина Угљевик заједно са УНДП-ом изградила је шест стамбених објеката за породице чији су домови уништени током поплава и клизишта 2014. године

- Њима је  додељено земљиште, комплетна инфраструктура од прикључака струје и воде као и грађевинских дозвола и изграђени стамбени објекти - навео је Перић.

Мештанин Тодор Ристић захвалио је руководству општине Угљевик истакавши да ови пројекти много значе свим становницима овог насеља у побољшању услова живота.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)