ДА СЕ ЧУЈЕ И ЊИХОВ ГЛАС: Градишка добила Градски одбор Народне партије Српске (ФОТО)

С. М.

26. 06. 2021. у 22:20

ПРЕД више од 250 делегата и гостију у великој сали Културног центра у Градишци формиран је одбор Народне партије Српске.

ДА СЕ ЧУЈЕ И ЊИХОВ ГЛАС: Градишка добила Градски одбор Народне партије Српске (ФОТО)

Фото: НПС

Изборној скупштини су поред председника и функционера Народне партије Српске, присуствовали и градоначелник Градишке Зоран Аџић, председник општинског одбора Уједињене Српске Славко Дуњић, народни посланик из Градишке Огњен Жмирић, председник Социјалистичке партије у Градишци Ивица Лучка.

Изабрано је тридесет девет чланова Градског одбора, а за председника Градског одбора изабран је Рајко Лајић.

Изабрани председник градског одбора је у првом обраћању нагласио да највећи део садашњег чланства одбора чине успешни предузетници и привредници. Лајић је нагласио да је интересовање суграђана велико и да у наредном периоду очекују још већи прилив чланства јер грађани препознају Народну партију Српске као странку преко које може да се чује и њихов глас како у Градишци тако и у Парламенту Српске.

Председседник Народне партије Српске Дарко Бањац истакао је да је одбор у Градишци још један у низу који је протеклих недеља формиран у Републици Српској. Народној партији Српске у протеклим недељама приступа све већи број грађана који желе да се укључе у активно стварање позитивног политичког окружења у својим општинама.

Фото: НПС

Бањац је истакао је да ће ова странка у будућности постати незаобилазан политички фактор од Требиња до Крупе на Уни, те да ће бити доследна и деловати у интересу народа РС.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)