НАСТАВЉЕНА ЦРНА СЕРИЈА У ПРЊАВОРУ: У два дана у две несреће, повређено пет особа - погинула старица

Н. ЂУРИЋ

22. 06. 2021. у 15:16

НАСТАВЉЕНА је црна серија на путевима Прњавора, где је само у два дана у истом насељу у две саобраћајне несреће, уз материјалну штету на аутомобилима и мотоциклима, повређено пет особа, од којих је једна преминула.

НАСТАВЉЕНА ЦРНА СЕРИЈА У ПРЊАВОРУ: У два дана у две несреће, повређено пет особа - погинула старица

Фото: Н. Ђурић

Повређена су и двојица 17-годишњих мотоциклиста а погинула је 81-годишња старица.

У данашњем (уторак) саопштењу Полицијске управе Бањалука наведено је да су у тешком судару аутомобила и два мотоцикла на регионалном путу Прњавор-Србац, повређене три особе.

- У саобраћајној незгоди учествовало је лице чији су иницијали М. Ј. из Прњавора са аутомобилом “рено” и два малолетна лица са мотоциклима “хонда”. Њима је указана медицинска помоћ у Дому здравља Прњавор-саопштено је из ПУ Бањалука.

ОБАВЕШТЕНО ТУЖИЛАШТВО

ИЗ Полицијске управе Бањалука саопштили су да су о овим саобраћаним несрећама на подручју Прњавора обавестили Окружно јавно тужилаштво у Бањалуци. Након извршеног увиђаја и вештачења, очекује се и покретање истраге.

"Новости" сазнају да је лакше телесне повреде задобио возач „реноа“ Момир Ј. (59), као и малодобни Д. А. (17) возач "хонде", док је теже телесне повреде задобио Ш. М. такође 17-годишњи возач другог мотоцикла "хонда".

Несрећа се догодила у понедељак увече у 21,30 часова у Великој Илови.

Само дан раније, у недељу око 13 часова, на регионалном путу у овом истом прњаворском насељу погинула је 81-годишња Сава Кнежевић, из Дрвара, када је аутомобил у којем је била сувозач слетео са пута.

Да трагедија буде већа, аутомобилом „шкода фелиција“ је управљао њен син Милан Кнежевић (59), настањен у Бањалуци.

Како "Новости" сазнају додатна трагедија је и у томе да је син возећи мајку буквално био "мртав пијан" за воланом. Незванично сазнајемо да је Кнежевић, наводно, имао чак око 3,5 промила алкохола у крви.

– Он је изгубио контролу над аутомобилом и слетио с пута. Затим је наставио да вози каналом док се није забио у бетонски стуб. То је било кобно за његову мајку, која је преминула на пут за Клинички центар у Бањалуци, док је син прошао са лакшим телесним повредама–казује наш извор упућен у ову трагедију.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)