НОВИ ДЕТАЉИ САОБРАЋАЈНЕ НЕСРЕЋЕ: Прегазио дечака, па дошао да посматра увиђај у Козарцу

О. М.

16. 06. 2021. у 18:48

НИКОЛА Ђурђевић (25), који је ухапшен због сумње да је "аудијем" усмртио Алмедина Бахоњића (15) у Козарцу код Приједора, после бекства се вратио на место несреће и - посматрао полицијски увиђај.

НОВИ ДЕТАЉИ САОБРАЋАЈНЕ НЕСРЕЋЕ: Прегазио дечака, па дошао да посматра увиђај у Козарцу

покушај убиства

Ово тврди Жељко Савић који је полицији помогао у откривању бахатог возача, јер је својим возилом кренуо у потеру за "аудијем" који је, после ударца у дечака, побегао са места несреће. Управо је Савић полицији дао кључне податке који су довели до откривања одбеглог возила, док су његови пријатељи Немања Милетић и Небојша Бабић први притекли у помоћ Бахоњићу и двојици његових другара, односно превезли их у болницу.

- Из Омарске сам ишао ка Приједору и видео дуга светла на аутомобилу који је брзином већом од 100 километара на сат јурио кроз Козарац. Недуго потом, асфалт је заварничио и чуо се удар. Дете је одлетело на једну, а бицикл на другу страну... "Ауди" је у први мах стао, а онда је возач нагло додао гас и нестао - сведочи Савић, који је својим "пасатом" кренуо у потеру за возилом које није имало задње таблице.

Фото: Козарски вијесник/Новости

Tekst potpisa

Каже, јурцао је у кривинама, па није могао да га сустигне...

- Све сам испричао полицији. Тада нисам знао ко је био за воланом, а сутрадан сам схватио да је Ђурђевић био на месту несреће, неких посла сата касније, а довезао га је "нисан икс трејл", што значи да је имао и саучеснике. И, понашао се као да се ништа није догодило - тврди Савић, очевидац удеса који се јуче 45 минута после поноћи догодио у Козарцу, после којег је млади Бахоњић подлегао повредама, а Ђурђевићево возило је пронађено сакривено у Лакташима.

ЗАТРАЖЕН ПРИТВОР

ЂУРЂЕВИЋ је предат Тужилаштву које ће затражити да му се одреди једномесечни притвор. И полицији се, сазнајемо, правдао да се успаничио и зато побегао, а треба утврдити и да ли је "ауди" имао уредне папире, јер на њему није било регистарских ознака.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)