ЛУКА ЖЕНУ ПОЛИО БЕНЗИНОМ: Претио да ће их обоје запалити - Ловри предложен притвор

О. М.

16. 06. 2021. у 12:25

ОКРУЖНО јавно тужилаштво Бањалука затражило је одређивање једномесечног притвора Луки Ловру (40) осумњиченом за покушај убиства ванбрачне супруге Тијане П. (38).

ЛУКА ЖЕНУ ПОЛИО БЕНЗИНОМ: Претио да ће их обоје запалити - Ловри предложен притвор

Фото О. Матавуљ

Ловре је у суботу навече, након вербалног и физичког сукоба, себе и супругу полио бензином, а потом упалио упаљач претећи да ће их обоје запалити.

- Притвор је предложен због постојања нарочитих околности које оправдавају бојазан да ће осумњичени поновити кривично дело - рекла је портпарол ОЈТ Бањалука Маја Ђаковић Видовић.

О предлогу за притвор одлучиће Окружни суд у Бањалуци.

Подсетимо, све се одиграло у њиховом стану у бањалучком насељу Обилићево. Ловре је себе и Т. П. полио бензином, а потом је "креснуо" упаљач, претећи да ће обоје запалити. Срећом, то није учинио и обоје су прошли без тежих последица.

Уплашена жена је у страху побегла у купатило, вриштећи из свег гласа. Њене позиве упомоћ чуле су комшије, међу којима и један полицајац, и Ловре је убрзо ухапшен. Током саслушања је тврдио да је прво себе полио бензином како би супрузи "доказао да је воли", а када је она покушала да му узме упаљач и њу је залио. Ловре је након тога хоспитализован на Клиници за психијатрију, где је у више наврата покушао да науди сам себи, па је везан ради спречавање даљег самоповређивања.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)