ФОТОГРАФИЈЕ ХАПШЕЊА ВОЗАЧА: Убио дечака код Приједора, па побегао - покушао да сакрије возило (ФОТО)

О. М.

15. 06. 2021. у 13:11

ПРИЈЕДОРСКА полиција ухапсила је возача Н. Ђ. (25) који је синоћ у Козарцу аутомобилом усмртио 15-годишњег дечака, а потом побегао с места несреће, сазнају "Новости".

ФОТОГРАФИЈЕ ХАПШЕЊА ВОЗАЧА: Убио дечака код Приједора, па побегао - покушао да сакрије возило (ФОТО)

Фото: Козарски вијесник/Новости

Како сазнајемо ради се о 25 годишњем младићу из Ламовите код Приједора. Полиција је на подручју општине Лакташи пронашла возило којим је дечак највероватније ударен.

Претпоставља се да је младић имао намеру да сакрије возило, пошто је аутомобил пронађен на територији друге општине, и био је прекривен церадом, али то ће се утврдити увиђајем.

Фото: Козарски вијесник

Подсећамо, трагедија се догодила у 00.50 часова на магистралном путу Приједор - Бањалука. Како незванично сазнајемо возач је великом брзином налетео на три дечака који су се кретали коловозом.

Међу њима су била двојица браће и возило је ударило у једног од њих и одбацило га поред пута, а закачило је и бицикл који је један од дечака гурао поред себе и преполовио га.

Фото: Новости

Као да се ништа није догодило возач је побегао с места несреће, не указујући помоћ повређеном дечаку. Приликом удара на коловозу су остали разбијени делови возила на основу који су послужили полицији да открије аутомобил, али и возача.

На децу је наишао случајни пролазник који је повређеног дечака превезао у болницу, где је нажалост преминуо од задобијених повреда.

Фото: Новости

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)