ОРЕО ЧИЗКЕЈК: Кремаста посластица без печења!
ХРСКАВА орео подлога са баршунастим филом у елегантној нијанси ружичасте.
ФОТО: Novosti
Састојци:
- 24 Орео колачића
- 1/4 шоље отопљеног путера
- 450 г крем сира, на собној температури
- 1/2 шоље шећера
- 1 кашичица екстракта ваниле
- 1 шоља шлага (тешке павлаке)
- 1/4 шоље шећера у праху
- црвена прехрамбена боја (неколико капи)
- додатни Орео колачићи за декорацију
Припрема:
Орео подлога
Самељите колачиће у блендеру док се не формирају фине мрвице. Помешајте са отопљеним путером и притисните на дно калупа са одвојивим дном. Охладите.
Кремасти фил
У великој посуди умутите крем сир са шећером и ванилом док не постане глатко и без грудвица.
Шлаг
Одвојено умутите шлаг са шећером у праху док се не формирају чврсти врхови.
Сједините и обојите. Умешајте шлаг у смесу са крем сиром. Додајте неколико капи црвене прехрамбене боје док не добијете лепу ружичасту боју.
Склапање и одмарање
Сипајте смесу на кору, поравнајте површину и ставите у фрижидер најмање 4 сата или, још боље, преко ноћи.
Завршни додир
Украсите Орео колачићима пре сервирања.
Пријатно!
Препоручујемо
ЕКСКЛУЗИВНО - УРАНИЈУМ И ТЕШКИ МЕТАЛИ ОТКРИВЕНИ У ТКИВУ ГЕНЕРАЛА ПАВКОВИЋА: Из италијанске лабораторије стигли резултати анализа (ФОТО)
У ТУМОРСКОМ ткиву генерала Небојше Павковића, које је 15. септембра послато на анализе у специјализовану лабораторију у Италији, пронађени су уранијум и тешки метали у екстремно високим концентрацијама!
29. 11. 2025. у 08:00
ОТАЦ ПАДАО У НЕСВЕСТ, ХИТНА ИНТЕРВЕНИСАЛА НЕКОЛИКО ПУТА Мучне сцене на сахрани Ане Радовић - Из породичне куће је испратили на вечни починак
ДАНАС је на Златиборском гробљу сахрањена Ана Радовић из Чајетине, која је погинула у тешкој сабраћајној несрећи на магистралном путу код Чачка.
28. 11. 2025. у 14:45
ЈОВАНИН НОВИ ДЕЧКО: Спортиста, бизнисмен, син југословенског рекордера (ФОТО)
ВОДИТЕЉКА Јована Јеремић већ неко време ужива у љубави са боксером Милошем Стојановићем Тигром, сином југословенског кикбоксера Гидре који је поставио светски рекордер.
04. 12. 2025. у 12:31
Коментари (0)