КОЛАЧ БЕЗ ГРЕШКЕ: Нови Дијамант маргарин – Bakes & Cakes

Промо

27. 03. 2023. у 09:00

СИГУРНО сте се некад запитали који је то колач који се најбрже прави и једе у свим приликама, а не постоји особа која му може одолети? Уколико вам стижу ненајављени гости – не брините! За његову припрему потребно је свега петнаест минута, а уз овај додатак колач ће бити готов на време и то без грешке.

КОЛАЧ БЕЗ ГРЕШКЕ: Нови Дијамант маргарин – Bakes & Cakes

Фото: Промо

Дијамант маргарин Bakes & Cakes учиниће вас посластичарским експертом, а припрема мафина, многима омиљеног колача, биће никад једноставнија.

Умешали смо велику количину љубави и посебно осмислили његову намену и дизајн паковања који га чине посебним. Нова лимитирана серија Bakes & Cakes маргарина је за све оне који немају пуно времена током дана, а желе да буду сигурни у успех припреме својих мафина, слатких пецива и теста.  

Било да су чоколадни или воћни, са мрвицама или без, са Bakes & Cakes маргарином добићете савршену текстуру и арому мафина и слатких пецива на које нико неће остати равнодушан.

Сваки мафин има свој специфичан шмек, исто као што и свака особа има јединствен карактер.

Зато уради наш квиз и сазнај који си мафин: https://take.quiz-maker.com/QW5HPX14K

Фото: Промо

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!

АМБАСАДОР Русије у Србији Александар Боцан-Харченко оценио је данас да је поклапање ескалације ситуације на Косову и Метохији са протестима у Београду „очигледан притисак“ на српско руководство и да је „циљ Запада промена политике Србије“.

03. 06. 2023. у 15:03

Коментари (0)

МНОГИ СЕ ИЗНЕНАДЕ КАДА ЧУЈУ: Знате ли коју средњу школу је завршио Радош Бајић?