Торта врхунског укуса, која се топи у устима.
Најновије из рубрике
РЕЦЕПТ ЗА ИТАЛИЈАНСКУ МИНЕСТРОНЕ СУПУ: Лако се прави, а изузетно је здрава и заситна
Ако до сада још нисте, време је да се окушате у припреми познате италијанске супе и уживате у њеним богатим укусима. Идеална је за свако годишње доба и можете је прилагодити свим сезонама, а садржи мноштво храњивих састојака и веома је здрава.
22. 05. 2024. у 18:00
САЛАТА ОД МЛАДИХ КРОМПИРА И ПАВЛАКЕ: Брза и једноставна припрема
Кромпир салата од куваног младог кромпира и павлаке је једноставан, а укусан оброк који можете да користите и као прилог.
22. 05. 2024. у 17:00
ЈУНЕЋИ ГУЛАШ С ПАЛЕНТОМ: Рецепт за ручак који ће вам улепшати дан
Када је реч о јелима на кашику, гулаш је увек у првим редовима. Сервиран уз паленту, пире од кромпира или са домаћом тестенином гулаш добија свој пуни сјај.
22. 05. 2024. у 16:00
ПИТА СА ВИШЊАМА И КЕКСОМ: Сочна и слатка, посластица са којом никада не можете да оманете
Комбинација воћа и млевеног кекса је фантастична.
22. 05. 2024. у 15:24
БАКИН КОЛАЧ: Најбољи рецепт који увек успева
Звали их галете, бакин колач или вафли, једно је сигурно – овај колач је посластица која је освојила свет.
22. 05. 2024. у 09:00
Коментари (0)