ПИКАНТАН И АРОМАТИЧАН, ПРСТЕ ДА ПОЛИЖЕТЕ: Феноменални пребранац са кобасицом

Novosti online

13. 01. 2024. у 19:00

ИЗУЗЕТНОГ је укуса и погодан за ове хладне зимске дане, овај зачињени оброк дуго ће вас држати ситим.

ПИКАНТАН И АРОМАТИЧАН, ПРСТЕ ДА ПОЛИЖЕТЕ: Феноменални пребранац са кобасицом

Фото Shutterstock

Потребно:

* 500 гр белог пасуља 

* 500 гр црног лука
* 2 кашике алеве паприке
* 2 пара кобасица
* ловоров лист
* со
* сушена нана
* мајоран
* ким

Припрема:

Потопите пасуљ у хладној води претходно вече па га пустите да преноћи. Сутрадан процедите па налијте хладну воду и ставите на ватру да проври. Онда процедите поново и налијте довољно хладне воде да прекрије пасуљ . Након врења смањите температуру, па додајте ловоров лист, со и ким. Кувајте отприлике један и по сат. У тигањ са загрејаним уљем додајте лук исечен на колутове, и пржите око 10 минута. Затим смањите температуру па додајте алеву паприку. Све добро промешајте па кратко пропржите. Водите рачуна да не загори алева паприка. Пријатно!

(Trpeza)

БОНУС САДРЖАЈ

Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.

Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.

Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.

JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Коментари (0)

СКАНДАЛ У РИМУ: Новак Ђоковић погођен флашом у главу! (ВИДЕО)