УКУСНЕ И ЈЕДНОСТАВНЕ: Посне фалафел куглице, здраво источњачко јело
26. 03. 2024. у 09:30
Посни фалафел је укусно источњачко јело и прави се са различитим поврћем.
Повезане вести
ПОСНА САЛАТА ОД БОРАНИЈЕ И ПАСУЉА: Заситиће вас, а припрема је брза и једноставна
ОДЛИЧНА и укусна салата за дане поста.
17. 04. 2024. у 13:00
БОЉЕ ОД БАКЛАВА: Татлије - Стари колач са југа Србије, сочна посна посластица којој нећете моћи да одолите
ТАТЛИЈЕ су старински колач који се прави у Пироту, а својим изгледом подсећа на чувене баклаве.
06. 04. 2024. у 20:05
ПОСНА ПИТА ОД ШАМПИЊОНА: Прави се лако, идеална за било које доба дана
Хрскавих кора и сочног надева, идеална за дане Ускршњег поста.
02. 04. 2024. у 07:00
ПОСНЕ ПРОЈИЦЕ ГОТОВЕ ЗА 25 МИНУТА: Можете их пунити спанаћем, ајваром, или тиквицама
СРПСКА трпеза не би се могла замислити без проје. Ово старинско јело можете припремити и у посној варијанти и то врло једноставно.
28. 03. 2024. у 07:00
МОЖЕТЕ ДА ГА НАПРАВИТЕ И У ПОСНОЈ ВЕРЗИЈИ: Најједноставнији рецепт за чоколадни колач, сигурни смо да ће вам се допасти
Ако волите да једете колаче, чоколадни сигурно спада у ваше омиљене. Они се углавном једноставно припремају, а сада вам доносимо савршен рецепт за чоколадни колач без печења.
27. 03. 2024. у 16:18
Најновије из рубрике
ОМИЉЕНА БАЈАДЕРА ТОРТА: Савршенство које се не заборавља
Одличан рецепт за укусну кремасту посластицу.
30. 05. 2024. у 17:00
СЛАТКИ ГРЕХ: Нема кремастијег и укуснијег колача, а спрема се очас посла
СЛАТКИ грех је брз, лак и једноставан колач, који најлепше тренутке чини изузетним.
30. 05. 2024. у 15:00
РЕЦЕПТ ЗА ЏЕМ ОД МАСЛАЧКА: Укусан и супер намаз и за палачинке
Маслачак можете да користите за припрему џема, чаја, да га додајете у салату...
30. 05. 2024. у 13:00
ПУЊЕНА, СА ТРИ САСТОЈКА: Направите питу на мало другачији начин
Питу можете да спремате на много начина, а ми вам предлажемо да направите пуњену питу са јајима, пиреом и туњевином.
30. 05. 2024. у 11:00
КОХ СА ВОЋЕМ: Брзи старински колач који буди носталгију
Кох је један од најсочнијих колача који ћете пробати и зато је многима један од омиљених. Ипак, рецепт за кох је једноставан, али ако му додате неке састојке, добићете непревазиђену посластицу необичног укуса.
30. 05. 2024. у 10:41
Коментари (0)