ОД ЈЕДНЕ СМЕСЕ ШЕСТ ВРСТА ПОСНИХ КУГЛИЦА: Брзо и једноставно се праве, од намирница које већ имате у кући
23. 08. 2023. у 07:00
ПОСНЕ куглице идеалан су избор за посну славску трпезу, а брзо и лако се праве.
Повезане вести
ПОСНА ПИТА ОД ШАМПИЊОНА: Прави се лако, идеална за било које доба дана
Хрскавих кора и сочног надева, идеална за дане Ускршњег поста.
02. 04. 2024. у 07:00
ПОСНЕ ПРОЈИЦЕ ГОТОВЕ ЗА 25 МИНУТА: Можете их пунити спанаћем, ајваром, или тиквицама
СРПСКА трпеза не би се могла замислити без проје. Ово старинско јело можете припремити и у посној варијанти и то врло једноставно.
28. 03. 2024. у 07:00
САВРШЕН ПОСНИ СПЕЦИЈАЛИТЕТ: Слана пита од бундеве и кромпира, као из бакине кујне
Слану питу од бундеве и кромпира послужите као топло или хладно предјело.
25. 03. 2024. у 07:00
ПОСНО, СЛАСНО И ЗДРАВО: Колач од јабука и поморанџи, са црном чоколадом и бадемима - Без брашна и вештачких шећера (ВИДЕО)
АКО размишљате о томе да направите здрав колач, ово је прави рецепт за вас.
20. 03. 2024. у 13:00
Најновије из рубрике
ПИТА СА ТИКВИЦАМА: Једноставна, издашна и невероватно укусна
Овакву питу до сада нисте јели, најбоље одмах ставите дуплу меру.
03. 06. 2024. у 19:00
БЕЛИ АНЂЕО ТОРТА СА ЈАГОДАМА: Између 2 фила освежавајуће воће - прави летњи слаткиш
Бели анђео торта је изузетно лака за припрему, јер све што треба да урадите јесте да готове розен коре премажете прво филом од ваниле, а онда и умућеном слатком павлаком.
03. 06. 2024. у 17:01
РИЖОТО СА ПОВРЋЕМ: Ручак који ће цела породица обожавати
Укусно јело, а лако за припрему.
03. 06. 2024. у 15:23
СУПА ОД ПЕЧЕНИХ ПАПРИКА: Можда је још увек нисте правили, а верујте да ће вас одушевити када је будете пробали
Јело на кашику које брзо засити и за које се тражи тањир више.
03. 06. 2024. у 13:51
СОЧНА ПАЧЕТИНА У СОСУ ОД ПОМОРАНЏЕ: Француски специјалитет који обара с ногу
Идеално се слаже уз пире-кромпир и барено поврће. Пачетина је месо које је савршено за посебне прилике, веома је битно да је припремите на прави начин, како бисте осетили прави укус сочног меса.
03. 06. 2024. у 09:00
Коментари (0)