ЗЛАТНА ТОРТИЉА СА ТОФУОМ И СПАНАЋЕМ: Укусан доручак за пет минута!
АКО волите лагана, а укусна јела, ова тортиља ће вам постати омиљена! Динстани тофу, свеж спанаћ, јаје и растопљени качкаваљ у меканој тортиљи чине савршен спој за брз ручак или вечеру.
ФОТО: Novosti
Састојци (за 2 порције):
- 2 тортиље
- 100 гр тофуа
- 1 кашичица сенфа
- неколико капи уља (за динстање)
- зачини по укусу (бибер, паприка, сушени бели лук…)
- 2 кашике крем сира
- 2 јаја
- 1 шака свежег спанаћа
- 50 гр ренданог качкаваља
Припрема:
На пар капи уља продинстај тофу исечен на коцкице, додај сенф и зачине. У тигању испржи јаја (кајгана или танак омлет).
На сваку тортиљу намажи крем сир, додај спанаћ, тофу, јаје и поспи качкаваљем. Преклопи тортиљу и загреј у тостеру или на сувом тигању док не постане златна и док се качкаваљ не истопи.
Пријатно!
Препоручујемо
ДИНСТАНА ГОВЕЂА РЕБРА У СОПСТВЕНОМ СОСУ: Укус који се топи у устима!
13. 09. 2025. у 11:51
ЈЕЛО КОЈЕ ЈЕДУ МОНАСИ: Једноставан манастирски рецепт од само 3 састојка - на води
12. 09. 2025. у 19:09
ПЉЕСКАВИЦЕ ОД СИРА И ЗАЧИНСКОГ БИЉА: Рецепт за пљескавице без меса
11. 09. 2025. у 07:00
ЕКСКЛУЗИВНО - УРАНИЈУМ И ТЕШКИ МЕТАЛИ ОТКРИВЕНИ У ТКИВУ ГЕНЕРАЛА ПАВКОВИЋА: Из италијанске лабораторије стигли резултати анализа (ФОТО)
У ТУМОРСКОМ ткиву генерала Небојше Павковића, које је 15. септембра послато на анализе у специјализовану лабораторију у Италији, пронађени су уранијум и тешки метали у екстремно високим концентрацијама!
29. 11. 2025. у 08:00
ОТАЦ ПАДАО У НЕСВЕСТ, ХИТНА ИНТЕРВЕНИСАЛА НЕКОЛИКО ПУТА Мучне сцене на сахрани Ане Радовић - Из породичне куће је испратили на вечни починак
ДАНАС је на Златиборском гробљу сахрањена Ана Радовић из Чајетине, која је погинула у тешкој сабраћајној несрећи на магистралном путу код Чачка.
28. 11. 2025. у 14:45
ЈОВАНИН НОВИ ДЕЧКО: Спортиста, бизнисмен, син југословенског рекордера (ФОТО)
ВОДИТЕЉКА Јована Јеремић већ неко време ужива у љубави са боксером Милошем Стојановићем Тигром, сином југословенског кикбоксера Гидре који је поставио светски рекордер.
04. 12. 2025. у 12:31
Коментари (0)