КАДА не знате шта ћете са вишком пире кромпира - ето решења.
Најновије из рубрике
БАВАРСКА ЧОРБА ОД КРОМПИРА И КОБАСИЦЕ: Њена припрема је врло једноставна, а одушевиће све праве гурмане
Баварска кухиња синоним је за јаку домаћинску храну, која умногоме подсећа на нашу трпезу. Кобасице су незаобилазан део њихове традиције и спремају се на безброј начина.
28. 03. 2024. у 14:41
РИБЉИ ЋЕВАПИ: Дoбро познато јело у новом руху, јело које ће заволети и они који нису љубитељи рибе
Ово је рецепт у коме ће уживати и одрасли и деца без страха од рибљих костију.
28. 03. 2024. у 14:22
ПОСНЕ ЖЕРБО КУГЛИЦЕ: Праве се од три састојка, спремне за 10 минута
Ако волите жербо коцке, ове куглице ћете обожавати.
28. 03. 2024. у 12:18
ДОМАЋЕ ЛАНЕНЕ ПЛОЧИЦЕ: Одличан избор за доручак или ужину, здраве, посне и хрскаве
Оне куповне замените домаћим, а можете да их једете са хумусом или паштетом. Ово је рецепт за најбоље домаће ланене плочице које успевају буквално свима, а њих можете да једете и у току поста.
28. 03. 2024. у 11:41
ПОСНЕ ПРОЈИЦЕ ГОТОВЕ ЗА 25 МИНУТА: Можете их пунити спанаћем, ајваром, или тиквицама
СРПСКА трпеза не би се могла замислити без проје. Ово старинско јело можете припремити и у посној варијанти и то врло једноставно.
28. 03. 2024. у 07:00
Коментари (0)