СА луковине прелазимо на траве, а и оне, уосталом, могу да послуже за украшавање ускршњих јаја.
Повезане вести
ТРИК ИСКУСНИХ ДОМАЋИЦА: Како да јаја НЕ пуцају приликом кувања
СВАКА домаћица има своју проверену технику за фарбање јаја, али понекад уз сав труд резултат изостане.
03. 05. 2024. у 11:06
Да ли породица која је у жалости треба да фарба јаја у црно?
Историјски списи кажу да су се она обично називала "калуђерима" и да нису имала никакву декорацију нити сличице.
03. 05. 2024. у 10:57
Најновије из рубрике
ПИТА СА ЈАГОДАМА И ПУДИНГОМ: Укус који ћете обожавати
Комбинација овог воћа са плазмом и пудингом ће освојити ваша чула.
13. 05. 2024. у 21:52
КИФЛИЦЕ СА МАКОМ: Толико су ваздушасте и мекане, да нећете моћи престати да их једете
Кифлице са маком одушевиће сваког ко их проба.
13. 05. 2024. у 20:00
БЕЛА РАДА ТОРТА : Непревазиђена комбинација ораха и чоколаде
Бела рада је занимљива старинска торта која изгледа као чувени цвет бела рада. Прави се од кора које се премазују филом од ораха, а онда се уролају и секу у облику круга. Кругове кора ређате у облику цвета и премазујете чоколадним филом, а неке домаћице користе и познати посластичарски фил.
13. 05. 2024. у 19:00
ДОМАЋА ЧОРБА СА ПИЛЕЋОМ ЏИГЕРИЦОМ: Нема ништа лепше од домаће вруће чорбице
Ову чорбу ћете заволети на први залогај. Џигерица спремљена на овај начин неће бити жилава већ ће се топити у устима, а све то јер се пре стављања у чорбу потапа у млеко на пола сата.
13. 05. 2024. у 17:46
МУСАКА ОД СЛАТКОГ КУПУСА: Јело са којим никада нећете погрешити
Осим што је свеобухватан оброк, пун поврћа, меса, јаја и павлаке, изузетно је укусан.
13. 05. 2024. у 10:22
Zoran
14.04.2023. 10:47
А јел расту и у Новом Саду
Maja
16.04.2023. 03:58
@Zoran - Aaahaha, bravo! ???????